Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

– Faller Abbas, vil Hamas ta Vestbredden

Fra et møte mellom Israels forsvarsminister Ehud Barak (f.v.) og USAs utenriksminister Hillary Clinton i juli 2010. (Foto: USAs ambassade i Tel Aviv)
Fra et møte mellom Israels forsvarsminister Ehud Barak (f.v.) og USAs utenriksminister Hillary Clinton i juli 2010. (Foto: USAs ambassade i Tel Aviv)
Forsvarsminister Ehud Barak (t.v.) gir vokal støtte til PA-president Mahmoud Abbas, etter kritikk og krav om avgang som har kommet fra utenriksminister Avigdor Lieberman.

I helgen tok utenriksminister Avigdor Lieberman til orde for å fjerne PA-president Mahmoud Abbas fra makten på Vestbredden. Under FNs generalforsamling i New York hevdet han at Israel bør slutte å støtte Fatahs lederskap, som følge av manglende vilje til å møte til forhandlinger.

Ifølge Lieberman finnes det ingen løsning på konflikten mellom de to folkene, dersom Abbas leder PA også i framtiden. Han påsto at PA-sjefen er den største enkelthindringen for en løsning, melder Jerusalem Post.

I etterkant har forsvarsminister Ehud Barak rykket ut og forsvart Abbas. Barak frykter at Hamas vil gjenvinne tapt terreng på Vestbredden, dersom Abbas og Fatah blir borte.

– Liebermans kommentarer om de palestinske myndighetene og dets leder representerer ikke politikken til den israelske regjeringen, og ødelegger for Israels interesser. Dersom Abu Mazen (kallenavn på Abbas) og Salam Fayyad ikke styrer Judea og Samaria, som Lieberman drømmer om at de ikke bør gjøre, så vil Hamas gjøre det, påpeker Barak.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart