Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

oktober 1, 2012

George Deek er ny nestleder ved den israelske ambassaden i Oslo. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

– Det er rasisme mot araberne å ikke forvente mer av dem

– Når mediene og vestlige ledere lukker øynene for massemord blant araberne, er det rasisme mot araberne. Det sender budskapet om at arabere er mindreverdige, sier George Deek (28), ny nestleder ved Israels ambassade i Oslo. Se video av foredraget!

Se i bunn av artikkelen for PDF-presentasjonen som ble brukt under foredraget. (Illustrasjonsfoto: webAtelier.net)

Hvordan bruke sosiale medier for Israel?

– Sosiale medier lar oss fortsatt ikke lese tankene til hverandre. I tekstbasert kommunikasjon får vi heller ikke hjelp av kroppsspråk og tonefall. Derfor gjelder det å formulere seg kort, klart og presist, sier Conrad Myrland. Se presentasjon fra seminar.

Morten Fjell Rasmussen. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

– Hatpropaganda flyttet fra skolebøker til andre arenaer

Internasjonalt press har redusert mengde og intensitet av hatpropaganda i palestinske skolebøker. – Men det hjelper lite når skoler og idrettsarenaer kalles opp etter terrorister som har drept flest israelske kvinner og barn, sier Morten Fjell Rasmussen, styreleder i MIFF. Se video av foredraget.

Fra et møte mellom Israels forsvarsminister Ehud Barak (f.v.) og USAs utenriksminister Hillary Clinton i juli 2010. (Foto: USAs ambassade i Tel Aviv)

– Faller Abbas, vil Hamas ta Vestbredden

Forsvarsminister Ehud Barak (t.v.) gir vokal støtte til PA-president Mahmoud Abbas, etter kritikk og krav om avgang som har kommet fra utenriksminister Avigdor Lieberman.

Skjermdump fra filmen "Absolutely Uncertain".

Har mistet troen på Obama

Amerikansk-jødiske Irina (23) hadde tro på Barack Obama i 2008. I en ny film, utgitt av en organisasjon på amerikansk høyreside, sier hun Obamas behandling av Israel har fått henne til å tvile. – Verden er i endring, men det har ikke blitt slik jeg hadde håpet med Obama, sier hun.

Myndighetene i Litauen har allerede bestilt tankskip til gass, slik som det norske skipet Iberica Knudsen (bildet), for å kunne bringe sine forsyninger fra Israel til Litauen fra og med 2014. (Foto: Paul Johnston)

Litauen vil ha israelsk gass

Allerede fra 2014 ønsker de litauske myndighetene å importere naturgass fra Israel. Samtidig fortsetter de to landene å styrke samarbeidet innenfor livsvitenskap.

Skjermdump med bilde av Mudar Zahran fra israelhayom.com.

– Vi lider på grunn av våre arabiske brødre

Mudar Zahran er en palestinsk foreleser, blogger og forlegger. Han er imot opprettelsen av en palestinsk stat og mener Israel har rett til å bygge bosetninger på Vestbredden. – De arabiske landene bryr seg egentlig ikke om palestinerne, sier Zahran.

Februar 2012 møtte Israels statsminister Benjamin Netanyahu (f.v.) FNs generalsekretær Ban Ki-moon. (Foto: Eskinder Debebe, UN Photo)

– Verden ler av Netanyahus skisser

Talsmann for det iranske utenriksdepartementet mener hele verden ler av Israel, etter at Netanyahu (til venstre i bildet) benyttet plakatskisser på talerstolen til FNs generalforsamling.

0

Your Cart