Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

– Israel er en rasistisk stat

Mohamed Morsi (UN Photo)
Mohamed Morsi (UN Photo)
I en pressemelding tirsdag beskyldte Det muslimske brorskap i Egypt sine israelske naboer for rasistisk politikk overfor palestinerne.

Ifølge Brorskapet har Israels regjering bevisst blåst opp konfliktnivået med Gaza-stripen, for å sikre seg stemmer i valgkampen. 160 raketter rammet Sør-Israel i løpet av en periode på mindre enn fire dager fra lørdag. Israel vurderer ulike tiltak for å få en stans i rakettangrepene.

Det ledende partiet i Egypt, Brorskapets «Partiet for frihet og rettferdighet», mener Israel er en «zionistokkupant» og «rasistisk stat». De ber Israel «stanse zionistkrigen som de utfører av rent valgtekniske årsaker, for å profittere på det personlig».

Israels regjering «er langt fra å gjøre mer humane beregninger om fred, sikkerhet og stabilitet», hevder Brorskapet. Dessuten «vet Allah at de er løgnere», skriver det egyptiske regjeringspartiet.

Ikke uventet har Egypts president Mohamed Morsi gitt sin støtte til PAs planer om å be FNs generalforsamling oppgradere deres status til «stat uten medlemsstatus», melder Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart