Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

AJC uttrykker sjokk over hva NRK har avdekket

Daniel Schwammenthal, direktør for AJC Transatlantic Institute. (Foto: Facebook)
Daniel Schwammenthal, direktør for AJC Transatlantic Institute. (Foto: Facebook)
- De sjokkerende avsløringer [som har kommet i Norge] indikerer at jo mer voldelig og dødelig forbrytelsen har vært, jo mer penger får gjerningsmennene [fra palestinske myndigheter], sier Daniel Schwammenthal, direktør for AJC Transatlantic Institute. AJC ber Norge sikre at bistand til PA ikke blir brukt til å belønne terrorister.

I dag leder utenriksminister Espen Barth Eide vårmøtet i «giverlandsgruppen for Palestina», eller Ad Hoc Liaison Committee (AHLC), som er det offisielle navnet. Formålet med møtet i Brussel er, ifølge utenriksdepartementet, å gjennomgå status og budsjett for de palestinske selvstyremyndighetene, og «diskutere tiltak for å dempe den finansielle krisen på kort sikt og skape større bærekraft i palestinske statsinstitusjoner på lenge sikt ved å legge til rette for økonomisk vekst og redusert giveravhengighet».

American Jewish Committee (AJC) mener Barth Eide og AHLC også burde sette opp en tilleggssak på agendaen. De ber i en pressemelding EU og andre givere til PA om å etterforske hvordan bistandsmidler blir brukt, for å sikre at det ikke går til å belønne terrorister.

Daniel Schwammenthal, direktør for AJC Transatlantic Institute i Brussel, mener det er sjokkerende hva som er blitt avdekket av NRK Dagsrevyen angående lønn til palestinske terrorister. 8

– Det virker som om gjerningsmannen får mer belønning [fra PA] jo mer voldelig og dødelig kriminalitet han har begått, sier Schwammenthal.

– Europeiske skattebetalere må være helt sikre på at bistand til PA blir brukt til å skape fred og ikke til å gi påfyll til konflikten gjennom pervers belønning og oppmuntring til terror, sier Schwammenthal.

AJC er den største og mest innflytelsesrike av de jødiske organisasjonene i USA.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart