Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Abbas fordømmer rakettangrep

PA-president Mahmoud Abbas talte til de frammøtte i Gaza by, via satelittvideo fra sitt kontor i Ramallah. (Foto: Pressekontoret til den britiske regjeringen)
PA-president Mahmoud Abbas talte til de frammøtte i Gaza by, via satelittvideo fra sitt kontor i Ramallah. (Foto: Pressekontoret til den britiske regjeringen)
PA-president Mahmoud Abbas fordømmer rakettangrepene mot Israel torsdag, sier hans politiske rådgiver Nimar Hamed.

– Vi fordømmer vold mot sivile, uansett hvor det er begått. Vi støtter opprettelsen av en gjensidig og omfattende ro på Gaza-stripen. Derfor støtter jeg avtalen Hamas og Israel inngikk, gjennom egyptisk mekling, skal Abbas ha sagt ifølge Hamed.

Etter å ha tilbragt gårsdagen og morgentimene i dag med Israels president Shimon Peres og statsminister Benjamin Netanyahu, har president Barack Obama viet torsdag ettermiddag til et besøk hos de palestinske myndighetene i Ramallah. Besøket på Vestbredden skjer kun timer etter at raketter fra Gaza-stripen rammet Sderot. Under møtene som pågår mellom Obama og Abbas i dag, skal flere hundre palestinske demonstranter ha møtt opp, for å kreve at han «forlater Palestina».

En israelsk regjeringskilde forklarer til Yedioth Aharonoth at «det israelske svaret [på rakettangrepene] vil komme, på rett tidspunkt og på rett sted». Vedkommende mener «det vil bli interessant å se om rakettangrepene, som ble utført fra et Hamas-ledet område, vil få PA-formannen til å bryte enhetsforhandlingene som han holder med terrorgruppen som tar til orde for å utslette Israel.»

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart