Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Xi: – Få fart igjen på fredsprosessen

Kinas president Xi Jinping (Foto: Kinas kommunistparti, flickr.com)
Kinas president Xi Jinping (Foto: Kinas kommunistparti, flickr.com)
Kinas president Xi Jinping (bildet) ber Israel og palestinske selvstyremyndigheter få igang fredsprosessen igjen.

For få dager siden sa Kinas president til sin palestinske kollega Mahmoud Abbas at han må få fart få fredsprosessen. Torsdag var det Israels statsminister Benjamin Netanyahus tur til å motta budskapet fra Xi Jinping, da de to møttes i Beijing, melder Yedioth Aharonoth.

Overfor begge parter tilbød Jinping en større kinesisk rolle i fredsprosessen, dersom partene ønsker det. I lengre tid har Beijing forsøkt å øke sin innflytelse i fredsprosessen etter mange års lav profil og samarbeider nå på mange områder med USA for å få igang igjen forhandlingene.

– Jeg håper at begge sider kan gjøre de praktiske tiltak som er nødvendig for å gradvis bygge gjensidig tillit, for å restarte fredsprosessen så snart som mulig og oppnå en framgang med substans. Kun ved å beskytte de legitime rettighetene og interessene til alle land og ved å ha respekt for hverandres anliggender, kan det finne sted en virkelig oppnåelse av fred og stabilitet, skal Xi Jinping ha sagt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart