Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

PA hyller terrorister dømt for drap på over hundre barn, kvinner og menn

Skjermdump fra PA TV 9. mai. Abdullah Barghouti er dømt for drap på 66 israelere.
Skjermdump fra PA TV 9. mai. Abdullah Barghouti er dømt for drap på 66 israelere.
Palestinske selvstyremyndigheters tv-kanal (PA TV) fortsetter å hylle palestinske terrorister som er dømt for drap på israelske sivile. Se tre eksempler bare fra sist måned.

Abdullah Barghouti er dømt av israelsk domstol for å ha forberedt eksplosiver til terrorangrep hvor 66 israelere ble drept. Terrorangrepene var rettet mot en pizzarestaurant, en kafé og en handlegate. 28. mai rapporterte den offisielle palestinske avisen Al-Hayat Al-Jadida at PAs minister for fangesaker, Issa Karake, og PA-guvernøren i Ramallah-distriktet, Laila Ghannam, hadde besøkt Barghoutis familie.

9. mai erklærte en programleder i PA TV at Barghouti er «en helt». «Vi synes alle [at han er en helt]. Om Allah vil håper vi han snart blir fri.»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lYnysyYqt9E[/youtube]

Barghouti får over ni tusen kroner i måneden i lønn fra palestinske myndigheter. PA hevder de bruker sine egne penger til utbetalinger til dømte terrorister, men i praksis er belønningssystemet indirekte smurt av norske skattepenger.

En uke tidligere besøkte PA TV konen til Ibrahim Hamed, dømt for planlegging av angrep mot Hebrew University (9 drept), to kafeer (til sammen 19 drept) og Zion Square i Jerusalem (11 drept).

Også her uttrykker programlederen ønske om at Hamed snart må bli fri. «Frihet for alle de tøffe og heltemodige fangene.» Datteren får lovprise sin far som «en kilde til styrke, ære og stolthet».

Se innslaget fra PA TV 2. mai.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jdH0hFUUp4w[/youtube]

23. mai kom nok et eksempel på hyllest av terrorister. PA TV besøker familien til Abbas Al-Sayid, som er dømt for planlegging av to selvmordsterrorangrep. 30 israelere ble drept i angrepet på påskemåltidet i 2002, 5 ble drept og 100 skadet i angrepet i 2001.

«Han gjorde ingenting galt,» sier Al-Sayids søster. «Han er en mann i enhver betydning av ordet. Ideell. Modig. Det er nok at han er veldig kjærlig og veldig, veldig, veldig barmhjertig,» får konen fortelle til PA TVs seere. Sønnen forteller hvor stolt han er av faren.

Se innslaget fra PA TV 23. mai.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K_oBZyXfcPo[/youtube]

Eksemplene er samlet inn og tekstet på engelsk av Palestinian Media Watch.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart