Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

6 av 10 jøder imot stor tilbaketrekning

Ifølge en fersk undersøkelse er 63 prosent av de israelske jødene imot en stor tilbaketrekning fra Vestbredden. Men nesten like mange støtter forhandlingene med PA.

63 prosent av Israels jøder sier der imot en større tilbaketrekning fra Vestbredden, hvor Israel beholder kontrollen over minst tre av de store bosetningsblokkene og gir landbytte til en palestinsk stat, viser tall fra Israel Democracy Institute og Tel Aviv University (gjengitt av Times of Israel).

Til tross for dette, sier 61 prosent av de samme deltakerne at de er positive til fredsforhandlingene. I en undersøkelse fra forrige måned svarte 62 prosent av Israels totale befolkning, at de er for en fredsløsning med PA.

De ferske tallene viser at araberne er mer positive til om det er mulig å få på plass noen avtale, under de nåværende forhandlingsrundene. Kun 18 prosent av israelske jøder mener mulighetene er store, mens 47 prosent av israelske arabere.

62 prosent av jødene og 72 prosent av araberne er enige i Netanyahu-regjeringens beslutning om å la folket stemme over alle permanente avtaler med PA, gjennom folkeavstemning.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart