Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Revital Ohion ble drept sammen med sine to sønner Noam (4) og Mathan (5). (Foto: Privat)
Revital Ohion ble drept sammen med sine to sønner Noam (4) og Mathan (5). (Foto: Privat)

PA hyller barnemorder som «heltemodig kjemper»

Sarhan Sarhan skjøt og drepte Noam (4) og Mathan (5) sammen med deres mor da hun leste godnatthistorie for dem i november 2002. Nå hyller PA-president Mahmoud Abbas og palestinske myndigheter Sarhan som en "heltemodig kjemper".

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

11. november 2002 tok palestineren Sarhan Sarhan seg inn i kibbutz Metzer. I hjemmet til familien Ohion drepte han Revital Ohion og hennes to sønner med skudd på kloss hold. To andre israelere ble også drept i angrepet.

Israelske myndigheter har nylig utlevert levningene til Sarhan Sarhan til palestinske myndigheter. 24. februar avholdt PA en offisiell, militær begravelse med deltakelse av Abdullah Kamil som offisiell representant for PA-president Mahmoud Abbas. Kamil er PAs guvernør i Tulkarem-distriktet.

«Vi tar i dag avskjed med en heltemodig kjemper som falt mens hans forsvarte Palestina, landet, menneskene og Jerusalems land,» leste Kamil på vegne av Abbas. Sitatet er hentet fra PAs offisielle avis Al-Hayat Al-Jadida 25. februar, og oversatt av Palestinian Media Watch.

– I dag følger vi denne store heroiske martyren som en brudgom. [Han] som ofret sitt liv for Palestina, sa også Kamil.

Under begravelsen ble det ropt islamistiske kamprop med trusler mot jødene viser dette klippet fra en lokal palestinsk tv-kanal.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dbFXno1SaXc[/youtube]

Det hører med til historien at beboerne i kibbutz Metzer, i hvert fall den gang i 2002, tilhørte venstresiden i israelsk politikk, og åpent støttet opprettelsen av en palestinsk stat.

Sarhan Sarhan var en sekulær palestiner og tilhørte Fatah-bevegelsen. Hans angrep for tolv år siden var med på å begrave håpet om fred den gang. PAs hyllest av ham nå gjør ikke israelerne mer optimistiske.

  • Er en mann som skyter en mor og hennes to små sønner mens hun leser godnatthistorier for dem heltemodig? Hva synes du? Skriv i kommentarfeltet!

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart