Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Selvmordsbombere er «stjerner på himmelen»

Stjernene som den palestinske journalisten snakker om, er to selvmordsbombere som til sammen drepte 16 mennesker og skadet 80. (Skjermdump fra PA TV, via PMW)
Stjernene som den palestinske journalisten snakker om, er to selvmordsbombere som til sammen drepte 16 mennesker og skadet 80. (Skjermdump fra PA TV, via PMW)
Maher Hbeishah og Imad Zubeidi var selvmordsbombere som drepte 16 mennesker og skadet 80. Palestinsk journalist i offisiell, bistandsfinansiert tv-kanal sier de er "stjerner".

12. mars rapporterte PA TV om begravelsene til Maher Hbeishah og Imad Zubeidi. Levningene av selvmordsbomberne som angrep Israel under den andre intifadaen var fire dager tidligere utlevert av israelske myndigheter.

«Himmelen i Nablus pynter seg med stjernene som elsket jorden til sitt hjemland, og de vil ligge i den for alltid etter å ha returnert som martyrer,» sa PA TVs reporter.

Maher Hbeishah sprengte seg selv i luften på en buss i Haifa 2. desember 2001. Han tok med seg 15 mennesker i døden og skadet rundt 40.

Imad Zubeidi sprengte seg selv i luften på en buss-stasjon i Kfar Saba 22. april 2001. Mario Goldin ble drept og mer enn 40 mennesker skadet, skriver Palestinian Media Watch.

Broren til Zubeidi uttalte seg også til PA TV, og beskrev begravelsen som «et bryllup».

PA TV er finansiert og kontrollert av de palestinske selvstyremyndighetene i Ramallah, og dermed indirekte finansiert av internasjonal bistand og norske skattepenger.

Se klippet fra PA TV her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NrsHyBPf_TU[/youtube]

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart