Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hamas oppfordrer til drap på Vestbredden

Hamas' talsmann Hussam Badran oppfordrer til å drepe israelske bosettere og soldater på Vestbredden. (Foto: Facebook.)
Hamas' talsmann Hussam Badran oppfordrer til å drepe israelske bosettere og soldater på Vestbredden. (Foto: Facebook.)
En uke etter at den palestinske samlingsregjeringen ble innsatt, oppfordrer Hamas sine tilhengere på Vestbredden til å drepe både soldater og sivile israelere.

Gjennom å utøse israelske soldaters og bosetteres blod, vil Hamas legge press på Israel om å løslate palestinske terrordømte fanger i israelske fengsler, som for tiden aksjonerer ved å sultestreike. Det forklarer en offisiell talsmann for Hamas i et utspill på sin Facebook-profil mandag, ifølge Times of Israel.

”Vi påkaller motstandsbevegelsens menn og kvinner på Vestbredden, særlig Al-Qassam brigadene, til å oppfylle sin plikt til å beskytte fangene som sultestreiker, ved å angripe okkupasjonssoldatene og deres bosettere,” skrev Hamas-talsmann Hussam Badran på Facebook.

Al-Qassam brigadene er Hamas’ egen militære fløy.

”Okkupasjonen må betale en høy pris av blodet til sine soldater og bosettere inntil den har blitt overtalt til å løse problemet med fanger som sultestreiker. Dette er alles oppgave, både på individuelt og organisatorisk nivå”, fortsatte han i Facebook-statusen.

Disse uttalelsene kommer en uke etter innsettelsen av en palestinsk samlingsregjering støttet av både Fatah og Hamas, Denne regjeringen skulle ifølge Mahmoud Abbas rette seg etter Midtøsten-kvartettens krav til Israels forhandlingspartnere, noe som blant annet innebærer å ta avstand fra terror og voldsbruk.

Forholdet mellom samarbeidspartnerne Fatah og Hamas er allerede etter en uke anstrengt.

Mandag oppsto sammenstøt mellom palestinske sikkerhetsstyrker som er lojale mot Abbas, og Hamas-aktivister som forsøkte å mobilisere til massedemonstrasjoner på Vestbredden, melder nyhetsbyrået AP.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart