Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israelere og palestinerne for ICC

Ibrahim Khraishi er palestinernes representant i FNs menneskerettsråd. (Foto: FN / Flickr.com)
Ibrahim Khraishi er palestinernes representant i FNs menneskerettsråd. (Foto: FN / Flickr.com)
Det er slett ikke så sikkert at palestinerne vil være tjent med å trekke israelere for Den internasjonale straffedomstolen, slik de stadig truer med. Det mener palestinernes egen representant i FNs menneskerettighetsråd.

Det er stadig trusler mot Israel om å bringe israelske militære og politikere for den internasjonale straffedomstolen (ICC) i Haag. Ibrahim Khraishi, som er palestinsk representant i FNs menneskerettighetsråd, forklarte nylig i et intervju på palestinsk TV at det ikke nødvendigvis er så enkelt. Ynetnews.com har referert uttalelsene hans.

Khraishi sa at når israelerne har advart de sivile før de bomber (slik israelerne pleier å gjøre i motsetning til andre vestlige militære), er sivile tap juridisk sett ikke regnet for overlagt drap, men for en feil. Ingen blir straffet for det.

Derimot er hver eneste rakett fra Gaza og inn i Israel en forbrytelse mot menneskeheten, enten den treffer eller ikke. Palestinerne sender ikke advarsel. Og siden palestinerne nå har en samlingsregjering, er også Fatah ansvarlig for det Hamas gjør.

Det er altså ikke så sikkert at palestinerne er tjent med å gå til søksmål mot israelere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart