Video fra Fatah oppfordrer til knivdrap på israelere. (Foto: Skjermdump fra PMW / YouTube)
Video fra Fatah oppfordrer til knivdrap på israelere. (Foto: Skjermdump fra PMW / YouTube)

Fatah-hilsen til terrorister: ”Velsignet være deres kniver”

Benjamin Netanyahu holder Mahmoud Abbas anvarlig for terrorangrepet på en buss i Tel Aviv. Det finnes en rekke eksempler på at Abbas’ parti Fatah den senere tiden har oppfordret palestinere til å begå nettopp slike knivangrep.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Etter at en palestinsk terrorist onsdag morgen knivstakk sjåføren og en rekke passasjerer på en buss, samt flere fotgjengere, i Tel Aviv, er fire alvorlig skadde ofre fortsatt under behandling på sykehus. Heldigvis ser det nå ut til at ingen av dem kommer til å miste livet. Sjåføren som tok opp kampen mot terroristen, er en av de hardt skadde. Gjerningsmannen har etter angrepet uttalt at han var motivert av Gaza-krigen i fjor sommer, og av spenningen på Tempelhøyden, samt at han hadde sett på islamistiske tv-kanaler der man snakket varmt om å ”nå frem til himmelen”. Dette skriver Ynetnews.com.

 

– Abbas er ansvarlig

Israels statsminister Benjamin Netanyahu uttalte i går at han plasserer ansvar hos den palestinske presidenten Mahmoud Abbas for det blodige angrepet, fordi Abbas har tillatt oppfordringer til vold mot israelere.

– Dette er den samme terrorismen som har forsøkt å ramme oss i Paris, Brüssel og andre steder, sa Netanyahu, som i forrige uke deltok i den store marsjen mot terror i Paris. Der var også Mahmoud Abbas blant dem som gikk i første rekke blant internasjonale ledere.

Netanyahu påpekte at Hamas raskt lovpriste terrorangrepet – det samme Hamas som Abbas har som partner i regjeringen sin.

– Palestinernes regjering har kunngjort at de vil åpne sak mot Israel ved Den internasjonale straffedomstolen i Haag. Abbas er ansvarlig for både oppfordringene til vold, og for den farlige avgjørelsen om å gå til straffedomstolen, sa Netanyahu ifølge Jerusalem Post.

 

”Deres våpen brukes etter Allahs vilje”

La oss ta en kikk på tre eksempler på at Abbas’ egen organisasjon Fatah de siste månedene har stått for konkrete oppfordringer til terrorhandlinger – også spesifikt knivangrep mot israelere. Palestinian Media Watch (PMW) har samlet dokumentasjon på dette.

Like etter synagogeterroren 19. november, der fem personer ble drept av terrorister væpnet med kniver og øks i en synagoge i Jerusalem, ble gjerningsmennene hyllet av Abbas’ rådgiver og Fatahs sentralkomitemedlem Sultan Abu Al-Einein. Han skrev på Facebook:

”Velsignet være deres kvalitetsvåpen, hjulene på bilene deres, øksene deres og kjøkkenknivene deres … for de blir brukt etter Allahs vilje. Vi er Allahs soldater”.

På sin offisielle Facebook-side postet Fatah 22. november en video med et tilsvarende budskap. Videoen kan du se her (artikkelen fortsetter nedenfor):

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vszu50hrBm8&x-yt-cl=84359240[/youtube]

 

Dette er budskapet som synges i videoen fra Fatah:

”Jeg kommer imot deg, min fiende, fra hvert hus, nabolag og gate.

Vår krig er gatenes krig. Jeg kommer imot deg, min fiende.

Vi kommer ut fra hvert hus med økser og kniver.

Med granater kunngjør vi en folkelig krig.

Jeg sverger, du vil ikke unnslippe, min fiende, fra revolusjonen og folket.

Hvordan vil du unnslippe ringen av ild når folkemengdene blokkerer veien?”

Etter at to israelske soldater ble angrepet med kniv i gamlebyen i Jerusalem 25. desember, trykket de palestinske selvstyremyndighetenes offisielle avis Al Hayat-Al Jadida en artikkel i det faste bilaget Al-Asima, der den faste spaltisten (med tilknytning til Hamas ifølge PMW) ga uttrykk for at knivangrepet var noe palestinerne burde være stolte av, og oppfordret ”hver eneste palestiner” til å støtte knivstikking av sionister. Vi siterer et utdrag fra artikkelen som sto på trykk 5. januar:

”Hver eneste palestiner har rett til å føle seg stolt over det man ser i videoen av knivstikkingen av to soldater i Jerusalem. … Nå løfter hver eneste palestiner sin hånd, og holder en kniv sammen med denne unge palestineren, og knivstikker sionistene”.

Slike oppfordringer spres også av Hamas. Senest i forrige uke publiserte studentforeningen til Hamas på Al-Quds universitetet i Øst-Jerusalem en musikkvideo som oppmuntrer til drap på jøder. Sangteksten i musikkvideoen oppmuntrer til å “åpne ild, ikke vise noen nåde” og “skyt sionistene!”.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart