Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Teksten til bildet: "Et bilde fra Palestina: Bebudelseskirken, Nasaret". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 7. februar 2015)
Teksten til bildet: "Et bilde fra Palestina: Bebudelseskirken, Nasaret". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 7. februar 2015)

Palestinske styrker omtaler Israels kjerneland som ”Palestina”

Ifølge de palestinske selvstyremyndighetenes sikkerhetsstyrker ser det ut som hele Israel skal kalles ”Palestina”. Det har de uttrykt gjennom en rekke Facebook-poster de siste dagene.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Mens verden får høre at kampen for en palestinsk stat handler om Vestbredden og Gaza-stripen, er det slett ikke bare disse områdene som løftes frem som ”palestinsk” av Mahmoud Abbas’ egne sikkerhetsstyrker.

Ifølge en serie bilder de har postet på sin offisielle Facebook-profil den senere tiden, ser det ut til at hver eneste by, landsby og område i Israel er ”Palestina”. Både Haifa, Tiberias, Nasaret og naturområder i Galilea omtales som ”Palestina”. Palestinian Media Watch har samlet en del av disse bildene, og oversatt tekstene til engelsk. Her er noe av det de har funnet:

 

Teksten til bildet: "Et bilde fra Palestina: Montfort Castle, Øvre Galilea". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 15. og 22. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et bilde fra Palestina: Montfort Castle, Øvre Galilea». (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 15. og 22. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Jebel Fakua (Gilboa-fjellet), Beit She'an" (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 17. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et blikk på Palestina: Jebel Fakua (Gilboa-fjellet), Beit She’an» (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 17. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Atlit, Haifa-distriktet.” (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 18. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et blikk på Palestina: Atlit, Haifa-distriktet.” (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 18. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Tiberias". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 12. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et blikk på Palestina: Tiberias». (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 12. februar 2015)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart