Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Palestinske styrker omtaler Israels kjerneland som ”Palestina”

Teksten til bildet: "Et bilde fra Palestina: Bebudelseskirken, Nasaret". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 7. februar 2015)
Teksten til bildet: "Et bilde fra Palestina: Bebudelseskirken, Nasaret". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 7. februar 2015)
Ifølge de palestinske selvstyremyndighetenes sikkerhetsstyrker ser det ut som hele Israel skal kalles ”Palestina”. Det har de uttrykt gjennom en rekke Facebook-poster de siste dagene.

Mens verden får høre at kampen for en palestinsk stat handler om Vestbredden og Gaza-stripen, er det slett ikke bare disse områdene som løftes frem som ”palestinsk” av Mahmoud Abbas’ egne sikkerhetsstyrker.

Ifølge en serie bilder de har postet på sin offisielle Facebook-profil den senere tiden, ser det ut til at hver eneste by, landsby og område i Israel er ”Palestina”. Både Haifa, Tiberias, Nasaret og naturområder i Galilea omtales som ”Palestina”. Palestinian Media Watch har samlet en del av disse bildene, og oversatt tekstene til engelsk. Her er noe av det de har funnet:

 

Teksten til bildet: "Et bilde fra Palestina: Montfort Castle, Øvre Galilea". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 15. og 22. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et bilde fra Palestina: Montfort Castle, Øvre Galilea». (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 15. og 22. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Jebel Fakua (Gilboa-fjellet), Beit She'an" (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 17. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et blikk på Palestina: Jebel Fakua (Gilboa-fjellet), Beit She’an» (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 17. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Atlit, Haifa-distriktet.” (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 18. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et blikk på Palestina: Atlit, Haifa-distriktet.” (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 18. februar 2015)

 

Teksten til bildet: "Et blikk på Palestina: Tiberias". (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 12. februar 2015)
Teksten til bildet: «Et blikk på Palestina: Tiberias». (Fra Facebook-profilen til de palestinske nasjonale sikkerhetsstyrkene 12. februar 2015)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart