Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Fra en Hamas-demonstrasjon for utslettelse av Israel. (Illustrasjonsfoto: Alray.ps / The Israel Project / Flickr.com / CC)
Fra en Hamas-demonstrasjon for utslettelse av Israel. (Illustrasjonsfoto: Alray.ps / The Israel Project / Flickr.com / CC)

PA arresterte Hamas-terrorister i Hebron

Palestinsk politi har arrestert fem medlemmer av en terrorcelle i Hebron-området. Terroristene var tilknyttet Hamas, og planla angrep i Israel.

En kilde i de palestinske selvstyremyndighetenes sikkerhetstjeneste opplyste fredag til Israel Radio at de hadde avdekket en Hamas-celle i nærheten av Hebron, og at palestinsk politi har arrestert fem medlemmer av cellen. Ifølge kilden planla terroristene angrep i Israel, skriver Jerusalem Post.

Sikkerhetsstyrkene skal ha blitt oppmerksomme på terrorcellen etter å ha fått meldinger om at noen jobbet med å forberede eksplosiver inne i en leilighet. Cellemedlemmene skal ha vært i en tidlig fase av virksomheten, der de fokuserte på å skaffe og klargjøre nødvendige materialer for å lage eksplosiver. De hadde ikke rukket å ferdigutvikle noen bomber da de ble pågrepet.

Kilden sier at palestinske sikkerhetsstyrker har arrestert flere væpnede Hamas-celler på Vestbredden tidligere i år. Til nå i 2015 skal slike celler være pågrepet av PA i Hebron, Kalkilya, Nablus og Jenin. Dette er også tidligere bekreftet av PA.

Israelske styrker har også ved flere tilfeller avdekket terroraktivitet i Hamas-regi på Vestbredden de siste månedene. 15. april ble 29 Hamas-medlemmer arrestert for terrorplanlegging.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart