Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

PA arresterte Hamas-terrorister i Hebron

Fra en Hamas-demonstrasjon for utslettelse av Israel. (Illustrasjonsfoto: Alray.ps / The Israel Project / Flickr.com / CC)
Fra en Hamas-demonstrasjon for utslettelse av Israel. (Illustrasjonsfoto: Alray.ps / The Israel Project / Flickr.com / CC)
Palestinsk politi har arrestert fem medlemmer av en terrorcelle i Hebron-området. Terroristene var tilknyttet Hamas, og planla angrep i Israel.

En kilde i de palestinske selvstyremyndighetenes sikkerhetstjeneste opplyste fredag til Israel Radio at de hadde avdekket en Hamas-celle i nærheten av Hebron, og at palestinsk politi har arrestert fem medlemmer av cellen. Ifølge kilden planla terroristene angrep i Israel, skriver Jerusalem Post.

Sikkerhetsstyrkene skal ha blitt oppmerksomme på terrorcellen etter å ha fått meldinger om at noen jobbet med å forberede eksplosiver inne i en leilighet. Cellemedlemmene skal ha vært i en tidlig fase av virksomheten, der de fokuserte på å skaffe og klargjøre nødvendige materialer for å lage eksplosiver. De hadde ikke rukket å ferdigutvikle noen bomber da de ble pågrepet.

Kilden sier at palestinske sikkerhetsstyrker har arrestert flere væpnede Hamas-celler på Vestbredden tidligere i år. Til nå i 2015 skal slike celler være pågrepet av PA i Hebron, Kalkilya, Nablus og Jenin. Dette er også tidligere bekreftet av PA.

Israelske styrker har også ved flere tilfeller avdekket terroraktivitet i Hamas-regi på Vestbredden de siste månedene. 15. april ble 29 Hamas-medlemmer arrestert for terrorplanlegging.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart