Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Palestinsk barne-TV: – Jøder er barbariske apekatter

Palestinsk jente leser dikt på barne-tv. (Foto: Skjermdump fra PMW / YouTube)
Palestinsk jente leser dikt på barne-tv. (Foto: Skjermdump fra PMW / YouTube)
De palestinske selvstyremyndighetenes offentlige tv-kanal lærer barn at jødene er ”de mest onde av alle skapninger”.

I barneprogrammet ”Det beste hjemmet” på PA TV 29. mai fikk palestinske barn høre ei lita jente deklamere et dikt. Budskapet var at jødene er ”barbariske apekatter”, ”de mest onde av alle skapninger”. Likevel er hun ikke redd for ”jødenes barbari”, fordi ”Jerusalem vil spy ut de urene jødene”. Slik hatindoktrinering rettet mot barn forekommer jevnlig på palestinske tv-kanaler. Det samme diktet er kringkastet minst to ganger ved tidligere anledninger på samme kanal. Diktet er oversatt fra arabisk til engelsk av Palestinian Media Watch. Her er norsk oversettelse av diktet, som er rettet mot jøder og som har i seg mange allusjoner til koranen:

 

”Jeg frykter ikke for riflen

Fordi folkemengdene deres er en forført og uvitende flokk

Jerusalem er mitt land, Jerusalem er min ære

Jerusalem er mine dager og mine villeste drømmer

Å, dere som myrdet Allahs feilfrie profeter‎

Å, dere som ble oppdratt til å utøse blod

Å, sønner av Zion,

Å, dere de mest onde blant skapningene,

Å, barbariske apekatter,

Jerusalem står imot folkemengdene deres

Jerusalem spyr ut av seg deres urenhet

Fordi Jerusalem, dere urene, er feilfri og flekkfri

Og Jerusalem, dere som er søppel, er renset og ren

Jeg frykter ikke for barbariet

Så lenge mitt hjerte er min koran og min by

Så lenge jeg har mine våpen og mine steiner

Så lenge jeg er fri og ikke gir opp saken min

Vil jeg ikke frykte dine folkemengder

Jeg vil ikke frykte riflen.”

 

Etter at jenta var ferdig med å framføre diktet, var programlederens reaksjon denne:

– Bravo! Jerusalem er den evige hovedstaden til Palestina, vi vil aldri glemme det!

 

Lærer barna at Israel skal bli til Palestina

En uke tidligere, 22. mai, sendte den samme kanalen et annet barneprogram med den samme programlederen. Da viste de bilder av Tel Aviv, og fortalte barna at dette en dag skal bli palestinsk område – ikke bare Tel Aviv, men hele Israel.

– Jeg er sikker på at både Jaffa – og ikke bare Jaffa, men også Haifa, Acre, Nasaret og alle de palestinske byene som ble okkupert i 1948 – vil komme tilbake til oss en dag, sa programlederen. Dette programmet kan du se et tekstet utdrag av hos MEMRI TV.

 

Her kan du se video av utdrag fra programmet som ble sendt 29. mai, tekstet av PMW:

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart