Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Abbas hedret terrorist med medalje

Den dømte terroristen Fatima Bardawi skryter av massedrapsforsøket sitt på PA TV. (Foto: Skjermdump fra YouTube / PMW)
I sin ungdom tok Fatima Barnawi med seg en bombe i veska og gikk på kino for å sprenge hele kinosalen i lufta. Nå er hun blitt tildelt æresmedalje av palestinernes president Mahmoud Abbas, som takk for innsatsen.

De palestinske selvstyremyndighetene fortsetter å hedre terrorister med æresutmerkelser, noe de har lang tradisjon for. 18. mai kunngjorde generalsekretæren ved presidentens kontor, Tayeb Abd Al-Rahim, at den dømte terroristen Fatima Barnawi skulle få tildelt ”den militære æres-stjernen”. Heltedåden er et forsøk på massemord av et kinopublikum. Palestinian Media Watch har tekstet og publisert video av kunngjøringen, som ble sendt på selvstyremyndighetenes egen tv-kanal PA TV. Al-Rahim leste opp følgende dekret fra Abbas:

”Presidenten i staten Palestina og fungerende leder for PLOs styringskomité, erklærer det følgende ut fra den autoritet vi er gitt og for folkets beste:

Krigeren Fatima Barnawi – den første kvinnelige fangen i det moderne Palestinas revolusjon – er tildelt utmerkelsen Den militære æres-stjernen, i takknemlighet for hennes rolle som en pioner i kampen, hennes offer for sitt hjemland, sitt folk og dets revolusjon, og hennes givervilje helt fra begynnelsen og fram til i dag.

Mahmoud Abbas, president i staten Palestina og fungerende formann i PLOs styringskomité.»

Her kan du se video av kunngjøringen på PA TV 18. mai, med teksting til engelsk av PMW:

(Saken fortsetter under videovinduet)

 

[youtube]http://youtu.be/Nwi3Pp_Zjvg[/youtube]

 

Fatima Barnawi utførte terrorhandlingen i 1967, og sonet ti år i fengsel før hun ble løslatt. 9. mai ble hun intervjuet på PA TV om det hun gjorde. Massedrapsforsøket ble framstilt som en suksess. Slik fortalte hun sin historie:

– Jeg var klar. Hele livet mitt hadde jeg drømt om det. Vi tok bomben med oss og gikk til kinoen. … Jeg sa til [søsteren min]: ”Kom og bli med meg”, som om vi skulle på en tur. … Vi gikk inn i kinoen og satte oss. Det var meningen av vi skulle plassere eksplosivene på doen eller under et av setene. Jeg satte dem ved plassene våre, nesten midt i [salen]. … Tiden var nesten inne. Vi gikk ut. … Mens vi var på vei ut, ble bomben oppdaget. En amerikaner som satt bak oss sa: ”Disse damene har glemt vesken sin.” Kinoverten kom og tok opp bagen. Han fant en tikkende klokke. Det var bare sekunder igjen [til eksplosjonen]. Han tilkalte dem [sikkerhetsvaktene]. De fikk folk til å flytte seg og lot bomben gå av utenfor inngangen til lokalet. … Jeg sier, dette var ikke en fiasko, fordi det skapte frykt over hele verden. Hver eneste kvinne som bærer en veske, må nå sjekkes før hun går inn i et supermarked, et hvilket som helst sted, kinoer og apotek. … Jeg definerer ikke det som en fiasko.

Programlederen svarte ved å anerkjenne terrorhandlingen som ”en suksess”.

– Det var sannelig ikke en fiasko. Det var en suksess for den palestinske motstanden, som gikk rett inn i hjertet på den israelske okkupasjonen, inn i kinoen, og skapte en tilstand av panikk, fordi [siden da] har de tatt ekstra forholdsregler når en person kommer inn i en kino eller hvilket som helst offentlig sted, sa programlederen på PA TV.

 

Her er noen eksempler på andre terrorister som har fått æresutmerkelser fra Mahmoud Abbas:

Abu Jihad, som var ansvarlig for drap på 125 israelere.

Abu Ali Iyad, som sto ansvarlig for terrorangrep for Fatah på 1960-tallet.

Nayef Hawatmeh, som er generalsekretær for terrororganisasjonen PFLP, som har gjennomført en lang rekke terrorangrep.

 

Her kan du se video av tv-intervjuet med Fatima Barnawi fra PA TV 9. mai, med teksting til engelsk av PMW:

 

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart