Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Abbas serverte løgn og forsvarte terror i tv-tale

Skjermdump fra PA TV via Jpost.com.
I tv-sendt tale onsdag hyllet Mahmoud Abbas ”martyrene”, de skadde og de fengslede, og proklamerte at palestinerne vil fortsette sin ”nasjonale kamp”. I talen løy han om at Israel ”henretter barn”.

Talen ble sendt på PA TV onsdag. Jerusalem Post har publisert hele teksten her.

I stedet for å fordømme terroristene som de siste dagene har knivstukket blant andre en 70 år gammel kvinne og en 13 år gammel gutt, og drept 7 israelere, retter Abbas knallharde anklager mot Israel, og oppfordrer palestinere i og rundt Jerusalem til å ”fortsette kampen”.

Israels ”aggresjon” er ”rasistisk barbari”, som ”truer fred og stabilitet”, påsto han, og advarte om at dette kan ”fyre opp en religiøs konflikt, ikke bare i regionen, men over hele verden”.

Han langet ut mot Israels angivelige plan om å forandre status på Tempelhøyden (et rykte han stadig bidrar til å spre, selv om Netanyahu gang på gang har avvist det). Retten til Tempelhøyden tilhører eksklusivt palestinerne og verdens muslimer, påsto Abbas, uten å nevne at han snakker om jødenes aller helligste sted.

Abbas renvasket den lange rekken av palestinske angrep med knivstikking, steinkasting, brannbomber, påkjørsler, skyting og lynsjeforsøk ved å omtale den pågående kampen slik:

– Vi spør etter våre rettigheter, rettferdighet og fred. Vi begår ikke aggresjon mot noen og vi aksepterer ikke aggresjon mot vårt folk, vår nasjon og våre hellige steder, hevdet Abbas.

 

Løy om barnehenrettelser

Abbas fortsatte med å påstå at Israels regjering og ”horden av bosettere” driver ”terrorisme mot vårt folk, våre hellige steder, våre hjem og våre trær, og henretter våre barn kaldblodig, slik de gjorde med barnet Ahmed Manasra og andre barn fra Jerusalem”.

Ett av de mange problemene med denne setningen, er at den navngitte gutten Ahmed Manasra slett ikke er død. Han ligger på Hadassah-sykehuset i Jerusalem med moderate skader. Skadene fikk han ikke i et mislykket henrettelsesforsøk, men da han ble stanset fra å forsøke å myrde sivile israelere i et terrorangrep mandag. 13 år gamle Manasra knivstakk to israelere på 13 og 25 år langs en gate i Jerusalem, sammen med en 15-åring. Manasra ble påkjørt av en forbipasserende som så hva som skjedde og valgte å stanse terroren på denne måten. Manasra ble kritisk skadet, men skadenivået er nå nedjustert til moderat.

Den 15 år gamle fetteren hans som også var med på knivstikkingen, løp videre etter at Manasra ble påkjørt. Med kniven løftet løp han truende rett mot en politimann og en grensepolitimann. Den unge knivdesperadoen ble drept i selvforsvar av israelske sikkerhetsstyrker. Heller ikke han kan sies å ha blitt ”henrettet”.

Jerusalem Posts journalist Khaled Abu Toameh opplyser på Twitter at PLO i sin engelske oversettelse av Abbas’ tale har fjernet ordet ”henrettelser” og erstattet det med ”skyting”. Toameh er klar på at det arabiske ordet i Abbas’ tale udiskutabelt betyr ”henrettelser”.

  • Se overvåkningsbilder fra angrepet som Ahmed Manasra deltok i her:

The «Palestinians» Presents: A 13-15 Year Old Terrorists«[VIDEO] The «Palestinians» Presents: A 13-15 Year Old Terrorists!-WARNING! Viewers Will See Brutality-In Monday of Oct. 12 2015, 2 Israelis aged 13 and 25 were stabbed in a terror attack perpetrated by 2 young «Palestinian» terrorists in the ages of 13 and 15. The «Palestinian» terrorists approached the 25 year old Israeli, yelled «Allahu Akbar» and then stabbed him and severely injured him. Then they continued to the 13 year old, who just went out from the store after he bought a candy, and also stabbed and critically injured him. Israeli doctors fought for many hours to save his life. Israeli Medics at the scene performed CPR on the young Israeli boy and he was evacuated while he was in a critical condition.Israeli police started a pursuit after the 2 «Palestinian» terrorists separated after the attack. The Israeli Police managed to shoot and kill the 1 terrorist and severely injured the second as they ran from the scene in an attempt to stab more innocent people.In the Pro-Palestinian pages many post called this 2 terrorists «innocent» and «harmless».This video shows the lie. Now it’s up to you to spread the truth.

Posted by ALL the TRUTH about what happening in ISRAEL on 14. oktober 2015

 

– Hyllest til martyrene

Abbas fortsatte talen med å gå enda lenger i å legitimere den pågående angrepsbølgen.

– Vi vil fortsette vår legitime nasjonale kamp, som er basert på vår rett til selvforsvar og på  ikke-voldelig folkelig motstand og politisk og juridisk kamp. Vi vil arbeide med nødvendig tålmodighet, visdom og mot for å beskytte vårt folk og det vi har oppnådd politisk og nasjonalt etter tiår med hardt arbeid og utholdenhet gjennom en lang sti av martyrer, skadde og fengslede, sa Abbas.

De som er drept, skadet eller pågrepet under angrep mot israelere – og deres familier – får heder og oppmuntring i talen:

– Det er sant at vi har betalt en høy pris gjennom våre martyrers blod, de skadde, våre mødres tårer og de fengsledes smerte. Men dette er prisen for vår frihet, som er like rundt hjørnet. Derfor hilser jeg dere alle, mitt store folk. Hilsener til Jerusalem og dens folk, hilsener til Gaza og Vestbredden og vårt folk i utlendighet. Seieren kommer, med Allahs vilje, men mange vet det ikke, sa Abbas.

I stedet for å ta imot Netanyahus invitasjon til fredsforhandlinger uten forhåndsbetingelser, erklærte han at ”det blir ikke fred, sikkerhet og stabilitet før okkupasjonen tar slutt og en uavhengig palestinsk stat med Øst-Jerusalem som hovedstad blir opprettet med grensene fra 4. juni 1967”.

– En hyllest til martyrene, og hilsener til de skadde og de fengslede, avsluttet Abbas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart