Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israeler og palestiner angrepet med hammer

Utsikt over byen Modiin, hvor angrepet med hammer fant sted. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Utsikt over byen Modiin, hvor angrepet med hammer fant sted. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Terrorangrep på byggeplass i byen Modi'in i Sentral-Israel.

Tirsdag ettermiddag gikk en palestinsk bygningsarbeider til angrep mot to personer på sin egen arbeidsplass, en byggeplass i byen Modi’in i Sentral-Israel. Ifølge politiet hadde han ”nasjonalistiske motiver” for angrepet, som dermed defineres som terror. Han slo ofrene med hammer, og begge ble moderat til alvorlig skadet, ifølge Times of Israel. Den ene skadde er en 50 år gammel jødisk israeler, som var angriperens sjef på arbeidsplassen. Den andre er en 28 år gammel palestiner fra Øst-Jerusalem.

Angriperen var en 39 år gammel mann fra den palestinske landsbyen Beit Sira, som ligger like på den andre siden av Den grønne linjen. Han ble stanset av andre arbeidere etter å ha skadet de to mennene, og er arrestert.

 

Avverget angrep i Jerusalem

Tidligere på dagen arresterte grensepolitiet i Jerusalem en palestinsk kvinne som har erkjent at hun var i ferd med å utføre et angrep med skrujern. Sikkerhetsstyrkene stanset henne langs Jaffa-gaten i sentrum av Vest-Jerusalem på grunn av mistenkelig oppførsel. Hun viste seg å være i besittelse av et stort skrujern, som hun senere tilsto i avhør at hun hadde tenkt å bruke til å stikke folk på gaten.

 

Steinkasting på Vestbredden

Mandag kveld ble tre israelere lettere skadet i et steinkasterangrep mot israelske biler langs en vei på Vestbredden. Angrepet fant sted i nærheten av bosetningen Beit Arye. En av de skadde er en 47 år gammel kvinne som satt i passasjersetet foran i bilen da en stor stein traff frontruten. Hun ble skadet i ansiktet da ruten knuste.

Tidligere på dagen mandag ble 14 israelere skadet i et bilterrorangrep i Jerusalem.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart