Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Terrorister blir framstilt som helter på palestinsk barneleir

Avslutningsseremoni for palestinsk speiderkurs oppkalt etter terrorist. Det er ikke første gang de palestinske myndighetene hyller terrorister innenfor utdanninssystemet. (Illustrasjon: Skjermdump fra PMW / YouTube)
Avslutningsseremoni for palestinsk speiderkurs oppkalt etter terrorist. Det er ikke første gang de palestinske myndighetene hyller terrorister innenfor utdanninssystemet. (Illustrasjon: Skjermdump fra PMW / YouTube)
Sommerleirer i regi av PLO har også i år fremstilt terrorister som martyrer og helter.

Palestinske barn i Jerusalem-området har denne sommeren deltatt i en sommerleir som ble oppkalt etter Baha Alyan, en av terroristene som drepte tre israelere på en buss i fjor. Den ble arrangert i regi av PLOs øverste råd for sport og ungdom og i samarbeid med Jerusalems direktorat for undervisning i forstadene. Direktoratet styres av de palestinske myndighetenes undervisningsdepartement. Barn i alderen 11-17 år skulle få informative besøk av PLOs politiske veiledningsautoritet og politiet. Dette betyr altså at disse institusjonene godtar og støtter at slike leirer bruker terrorister som rollemodeller for barn, skriver Nan Jacques Zilberdik i Palestinian Media Watch.

Barn fra Betlehem kunne i sommer delta på den såkalte “martyr Mamoun Al-Khatib leiren”. Al-Khatib var en seksten år gammel palestiner som prøvde å knivstikke en sivil israeler i 2015. Denne leiren var også arrangert i regi av PLOs øverste råd for sport og ungdom. Najeh Al-Izza, nestleder av rådet i sørlige distrikt, holdt tale da leiren ble åpnet.

Palestinian Media Watch (PMW) har nylig publisert en rapport som dokumenterer uttalelser gitt av Fatahs embetsmann Jibril Rajoub som glorifiserer terror og oppfordrer drap. Rajoub er lederen av PLOs øverste råd for sport og ungdom.

PMW har tidligere rapportert om et speiderkurs som er oppkalt etter Baha Alyan. Dette kurset er arrangert av det palestinske speiderforbundet, som Jibril Rajoub også er formann for. Palestinske universiteter har i tillegg hatt flere arrangementer som ærer Alyan.

Tidligere år hadde Fatah en sommerleir som var oppkalt etter terroristen Muhammad Al-Shubaki, som knivstakk og skadet en israelsk soldat i 2015. En av leirens aktiviteter var et skuespill der barna hadde roller som “sionistiske fangevoktere” som henrettet palestinske “heltemodige fanger”.

I oktober 2015 gikk Baha Alyan og Bilal Ghanem ombord på en buss i Armon Hanatziv nabolaget i Jerusalem. Begge var bevæpnet og begynte å angripe passasjerer. Tre israelere ble drept og tre andre ble skadet. Alyan ble skutt og drept av en israelsk sikkerhetsvakt og Ghanem, som tilhørte Hamas og har sittet i israelsk fengsel, ble skadet. Sistnevnte er nå i fengsel på livstid for disse drapene.

Mamoun Ra’ed Muhammad Al-Khatib var en 16 år gammel palestinsk terrorist som prøvde å knivstikke en sivil israeler ved krysset i Gush Etzion i desember 2015. Israelske soldater som befant seg på stedet skjøt og drepte Al-Khatib.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart