Fra avdukingen av minnesteinen for terroristen Khaled Nazzal i Jenin (Skjermdump fra jeningate.com, via PMW)
Fra avdukingen av minnesteinen for terroristen Khaled Nazzal i Jenin (Skjermdump fra jeningate.com, via PMW)

Hyller terrorist som var hjernen bak et angrep som kostet 22 skolebarn livet

Palestinske myndigheter hyller terroristen Khaled Nazzal ved å oppkalle et torv etter ham.

Støyen som oppsto da det ble kjent at et ungdomssenter på Vestbredden var oppkalt etter terroristen Dalal Mughrabi, ser ikke ut til å ha skremt de palestinske selvstyremyndighetene. Nå har de oppkalt et torv etter Khaled Nazzal, som var hjernen bak Ma’alot-massakren. 22 barn og fire voksne ble drept da palestinske terrorister stormet en grunnskole i Israel i 1974, skriver Palestinian Media Watch.

«Martyr Khaled Nazzal-torvet» ble åpnet 15. juni og ligger i den palestinske byen Jenin. Nazzal var sekretær i sentralkomiteen til Demokratisk front for frigjøring av Palestina (DFLP) og øverstkommanderende for deres militære gren. Det var han som hadde ansvaret for terrorangrepet som kostet så mange skolebarn livet. Det var for øvrig denne organisasjonen norske Lars Gule engasjerte seg i tre år senere.

Under avdukingen av «Martyr Khaled Nazzal-torvet» var flere representanter fra de palestinske selvstyremyndighetene til stede, i tillegg til representanter fra byen Jenin og DFLP. Varaordfører i Jenin, Mahmoud Abu Mweis, talte under åpningen og sa «vårt lederskap og vårt folk vil fortsette i fotsporene til martyrene.»

Palestinian Media Watch har gjennom flere år avdekket at palestinske myndigheter blant annet har oppkalt torv og monumenter etter palestinske terrorister.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart