Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Søker lunge fra innenfor 1967-linjene

Saeb Erekat. (Foto: U.S. Islamic World Forum)
Saeb Erekat. (Foto: U.S. Islamic World Forum)
Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat får livreddende medisinsk hjelp i Israel.

Saeb Erekat (62), generalsekretær for PLOs sentralstyre og sjefsforhandler med Israel de siste 20 årene, er svært alvorlig syk med lungefibrose, melder Yedioth Aharonoth. Han venter på lungetransplantasjon i Israel eller USA.

I 2016 kritiserte Erekat europeiske land fordi de ikke er like ivrige på å boikotte Israel som han skulle ønske seg. Nå er han nok ikke like ivrig på å boikotte Israel for sin egen del. De siste månedene har han fått medisinsk hjelp på et israelsk sykehus. Han håper nok inderlig at den første lungen som dukker opp til ham er en lunge som kommer fra innenfor 1967-linjene. Selv om han i framtiden skulle unngå å få oksygen gjennom en bosetterlunge, vil han nok måtte leve med å være avhengig av lungen til en mann som han tidligere har fordømt som «krigsforbryter», «folkemorder» og dets like.

Vi ønsker Erekat god bedring!

Bli medlem av MIFF (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart