Saeb Erekat. (Foto: U.S. Islamic World Forum)
Saeb Erekat. (Foto: U.S. Islamic World Forum)

Søker lunge fra innenfor 1967-linjene

Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat får livreddende medisinsk hjelp i Israel.

Saeb Erekat (62), generalsekretær for PLOs sentralstyre og sjefsforhandler med Israel de siste 20 årene, er svært alvorlig syk med lungefibrose, melder Yedioth Aharonoth. Han venter på lungetransplantasjon i Israel eller USA.

I 2016 kritiserte Erekat europeiske land fordi de ikke er like ivrige på å boikotte Israel som han skulle ønske seg. Nå er han nok ikke like ivrig på å boikotte Israel for sin egen del. De siste månedene har han fått medisinsk hjelp på et israelsk sykehus. Han håper nok inderlig at den første lungen som dukker opp til ham er en lunge som kommer fra innenfor 1967-linjene. Selv om han i framtiden skulle unngå å få oksygen gjennom en bosetterlunge, vil han nok måtte leve med å være avhengig av lungen til en mann som han tidligere har fordømt som «krigsforbryter», «folkemorder» og dets like.

Vi ønsker Erekat god bedring!

Bli medlem av MIFF (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart