Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Finansiert av våre skattepenger blir jødenes historie i Israel forfalsket

Den palestinske lektoren i statsvitenskap Riyad Al-Aileh sier jødene ikke har noen historisk tilknytning til Israel. (Foto: PMW)
Både palestinske myndigheter og akademikere sprer grov historieforfalskning.

De palestinske myndighetenes (PA) politikk er å rutinemessig fornekte den jødiske historien og tilknytningen til landet Israel. «Det har aldri vært jøder her tidligere», sier PA, «før de kom og ‘okkuperte’ Palestina i 1948».

Organisasjonen Palestinian Media Watch (PMW) har dokumentert at PA gang på gang avviser ektheten av de mange arkeologiske utgravningene og ikke-bibelske kilder som vitner om flere tusen år gammel jødisk tilstedeværelse.

På sine nettsider har PMW publisert tre nylige eksempler på den palestinske fornektelsen av jødisk tilstedeværelse og historie. Eksemplene viser at også palestinske akademikere har adoptert og gjentatt historieforfalskningene.

Riyad Al-Aileh, en palestinsk lektor i statsvitenskap ved Al-Azhar-universitet, har uttalt at jøder bare kom som «inntrengere for 70 år siden».

Jødene hevder at de var i Palestina for 2000 år siden. Hvis vi ser på historien vil vi se at de ikke har vært i Palestina tidligere, men at de kom som inntrengere for mindre enn 70 år siden. I disse 70 årene har de vært inntrengere som hyksos, bysantinere, persere og [britisk] kolonialisme. Det kanaanittisk-palestinske folk har lyktes med å beseire disse inntrengerne og fortsetter [å leve] i dette landet.

PAs offisielle TV-kanal, The Supreme Authority, 6. november, 2019

En som gjentar denne påstanden er Abir Zayyad, arkeolog og medlem av Fatahs Jerusalem-avdeling, som feilaktig påstår at det ikke finnes «noen arkeologiske bevis» på at det tidligere har bodd jøder i Palestina:

Vi har ingen arkeologiske bevis på tilstedeværelsen av Israels barn i Palestina i denne historiske perioden for 3000 år siden, verken i Jerusalem, eller andre steder i Palestina.

PAs offisielle TV-kanal, Jerusalem: The Scent of History, 7. november, 2019

Også den palestinske forfatteren Haidar Massad har gjentatt løgnen fra palestinske myndigheter om at «Israels barn aldri har vært i Palestina».

Jeg skrev en roman kalt The Palace som ble utgitt i 2019. Denne romanen handler om forfalskningen av den historiske geografien i det sionistiske og talmudiske [dvs. jødiske] narrativet. Leserne kan slå fast at i dette landet, Palestina, som alltid har vært arabisk – har Israels barn aldri vært.

PAs offisielle TV-kanal, Palestine This Morning, 6. oktober, 2019

Til tross for at stadig nye arkeologiske utgravninger avdekker den langvarige jødiske historien og tilknytningen til området, fortsetter PA sin historieforfalskning. Nylig dokumenterte PMW at den palestinske kulturministeren fortalte palestinere at det er «ingenting i historien som beviser denne tilstedeværelsen. De har ikke funnet en eneste stein».

Så lenge Norge gir generell budsjettstøtte til palestinske selvstyremyndigheter er norske skattebetalere med på å finansiere denne organiserte historieforfalskningen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart