Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

PA-avis: Det trengs bare én morder for å ødelegge Holocaust-markering

I en kronikk i en avis drevet av de palestinske selvstyremyndighetene blir leserne oppfordret til å utføre drap i Jerusalem. Her fra et terrorangrep i Gamlebyen i Jerusalem i 2017, hvor to personer ble skutt og drept. (Foto: Magen David Adom)
I en kronikk i den PA-drevne avisen Al-Hayat al-Jadida oppfordres det til drap.

De palestinske selvstyremyndighetenes (PA) dagsavis AlHayatalJadida [Det nye livet] trykket lørdag 18. januar en kronikk hvor leserne regelrett blir oppmuntret til å utføre drap i Jerusalem for å stanse den kommende markeringen av 75-årsjubileet for frigjøringen av Auschwitz, skriver organisasjonen Palestinian Media Watch (PMW) på sine nettsider.

Statsledere fra mer enn 40 land skal delta på markeringen i Jerusalem 23. januar. Russlands president Vladimir Putin og britiske prins Charles er blant dem som skal delta, mens Norge vil bli representert av kronprins Haakon.

I kronikken, som er skrevet av den faste skribenten Yahya Rabah, kritiseres verdenslederne for å stille opp på markeringen. Forfatteren skriver at landene ikke burde delta, «selv om jødenes holocaust var forferdelig». Rabah mener deres deltakelse på minnemarkeringen i Jerusalem er en aksept av det han omtaler som Israels «holocaust mot palestinerne».

«Dette vil palestinerne aldri godta», skriver han, og legger til at «ett skudd vil forstyrre begivenheten og ett drap vil stanse seremonien», ifølge PMW.

Drapsoppfordringen er også omtalt i den israelske avisen Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart