Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fatah-leder signaliserte at terrorister skal bli gitt fritt spillerom

Tawfiq Tirawi. (Skjermdump fra Facebook-video 2. februar 2020)
- Krigerne er deres brødre, sier han til sikkerhetsstyrkene.

Tawfiq Tirawi er sentralstyremedlem i Fatah, bevegelsen som styrer de palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden.  Søndag 2. februar publiserte han en video på sin Facebook-side med farlige signaler.

Her er Tirawis budskap, slik det er oversatt av Palestinian Media Watch: «Jeg sier til våre nasjonale myndigheter og til våre sikkerhetsstyrker: Denne myndigheten og disse styrkene ble etablert på grunnlag av nasjonale verdier, med talentfulle og patriotiske krigere. Disse krigerne, som er del av PA og sikkerhetsstyrkene har som første forpliktelse å jage kollaboratørene [de som samarbeider med Israel] og eiendomsmeglerne [som selger land til jøder] og ikke jage noen krigere [terrorister]! Dette er forpliktelsen som de kjenner og må vite. Disse krigerne [terroristene] er deres brødre og de utgjør en støtte for dere, så vær på deres side… mot kollaboratørene og eiendomsmeglerne.»

Etter søndag 2. februar er Israel blitt rammet av en rekke angrep, bare 6. februar var det tre terrorangrep i løpet av noen få timer. Jared Kushner, hovedarkitekten bak Trump-administrasjonens fredsplan, mener den palestinske presidenten Mahmoud Abbas er ansvarlig for voldsbølgen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart