Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinske myndigheter oppvigler befolkningen til terrorkrig mot Israel

I en rekke musikkvideoer som sendes på palestinsk TV oppvigles det til vold og terror. (Foto: Skjermdump PMW)
Døgnet rundt sendes det musikkvideoer med oppfordring til vold og terror.

De palestinske selvstyremyndighetene (PA) er i full gang med å hisse opp sin egen befolkning til vold og terror mot Israel, hvis lederskapet skulle ønske det som følge av Israels planer om annektering, skriver organisasjonen Palestinian Media Watch (PMW), som overvåker palestinske medier.

TV-stasjoner styrt av palestinske myndigheter spiller for tiden en endeløs strøm av musikkvideoer og annet materiale som oppvigler befolkningen til terror. Dette er noen av eksemplene sendt på palestinsk TV de siste ukene:

I en av musikkvideoene blir palestinere regelrett oppmuntret til å drepe jøder. «Gjennopprett Khaibars herlighet, Zions sønner er i mitt land og krenker min ære», synges det i videoen. Khaibar er navnet på den siste jødiske landsbyen som ble beseiret av Muhammeds hær i år 628. Mange jøder ble drept i slaget, som ble slutten på jødisk tilstedeværelse i Arabia.

Noen muslimer ser på denne hendelsen som en forløper for framtidige kriger mot jødene. Ved ekstremistiske samlinger og demonstrasjoner blir dette slagordet ofte ropt som trusler mot jøder. Også her i Skandinavia skjer det.

At Israel og jødene anklages for å «krenke min ære» er av stor betydning. PMW meldte nylig at en av de høyeste religiøse autoritetene i PA, leder av PAs islamske domstoler, Mahmoud Al-Habbash, nylig inkluderte angrep på «palestinsk ære» som et lovbrudd hvor man har ikke bare har tillatelse til å drepe, men også nærmest en plikt til å gjøre det. Han siterte Koranen:

«Drep dem overalt hvor du finner dem».

I en annen musikkvideo, som inkluderer videoklipp fra ekte terrorangrep, oppfordrer PA til drap på israelere. Musikkvideoen, som strømmer over skjermen i palestinske hjem, ser man videoklipp fra to ekte knivangrep mens det synges: «Forsvar æren og religionen, med hjelp av menn som ikke er forrædere – de frykter ikke døden». Nok en gang blir «ære» fremhevet.

I en tredje musikkvideo oppfordrer PA til selvmordsbombing. «Gud, gi oss martydom… en million brudgom og bruder… har skrevet ekteskapspakten i blod». Her fremstilles martyrdøden, som inkluderer et bryllup med jomfruer i paradis, som et ideal å strebe etter.

Det som er betydningsfullt er at alle de tre videoene bruker religionen som et påskudd for vold og terror. De rettferdiggjør alle angrep på israelere ved å kalle det for et forsvar for Al-Aqsa-moskeen og Jerusalem. PMW har i årevis dokumentert hvordan palestinere blir fortalt at Al-Aqsa-moskeen og andre hellige steder er er i fare og trenger beskyttelse. Dette har vært et effektivt verktøy i å hjernevaske palestinere til å gjennomføre angrep mot israelere.

I en fjerde video, som de siste to ukene er sendt på palestinsk TV, understrekes nettopp dette poenget. Her oppfordrer palestinske myndigheter palestinere til å dø for Al-Aqsa, og «rense bakken med deres blod».

Grunnen til at PA nå oppvigler sin egen befolkning til en terrorkrig er for at palestinerne skal være klare til å utøve vold og terrorangrep mot israelere, hvis Israel går videre med planene om å annektere deler av Vestbredden.

Her er andre videoer fra PA som oppfordrer palestinerne til drap og terror:


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart