Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Søster til terrorist bak økseangrep mot israelske fedre: – Jeg er så stolt av deg!

Norske skattebetalere er med på finansering av oppmuntringen til terror mot israelske barn, kvinner og menn. (Foto: Skjermdump, Palestinian Media Watch)
Hvor mange norske politikere er stolte over at norske skattebetalere er med på å finansiere indoktrinering av barn til glorifisering av terror?

Det er dessverre ingen nyhet at de palestinske selvstyremyndighetene (PA) og Fatah som kontrollerer PA, misbruker norsk bistand. Det er således heller ingen nyhet at norsk PA-bistand fortsetter til tross for politikernes kjennskap til dette.

I MIFF mener vi at du som skattebetaler har krav på å vite at dine skattepenger går til å finansiere PAs oppmuntring til terror mot israelske barn, kvinner og menn. Samfunnet i de palestinske selvstyreområdene (område A og B) i Judea og Samaria (Vestbredden og i Hamas-kontrollerte Gaza, er gjennomsyret av oppfordringer til terror og hat.

5. mai 2021 førte PAs omfattende misbruk av dansk bistand til terrorlønn, oppmuntring til terror, jihad pensum og andre ting, til en stor debatt i det danske Folketinget. Dessverre valgte et flertall å videreføre dansk PA-bistand som som før. Samme problemet har vi i Norge. Les denne saken om fikenbladene i statsbudsjettet.

Nøyaktig ett år senere utførte to palestinske terrorister et ytterst brutalt terrorangrep i Elad, hvor de hakket tre israelske fedre i hjel med øks med deres små barn som vitner. Hele 16 barn mistet sine fedre den dagen, som for øvrig var nasjonaldagen.


Du er med andre ord med på å finansiere at PA “ansetter” terroristene som PA-ansatte og utbetaler livslang terrorlønn (Pay for Slay). Lever terroristene til de blir 80, vil de få nesten 20 millioner kroner i terrorlønn som du er med på å finansiere!

Her er de palestinske selvstyremyndighetenes (PA) “lønnsskala” til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheten (skjermdump fra Palestinian Media Watch)

PA har i flere tiår glorifisert terrorister som angriper israelske barn, kvinner og menn. Etter hvert terrorangrep i Israel bruker PA store ressurser på å hylle terrorister med israelske liv på samvittigheten. Dyrkingen av martyrdøden som meningen med livet er en del av hverdagen i det palestinske samfunnet. Selv små barn opplæres i at terror, vold og død er et ideal å strebe etter.

I dag er terroristene bak økse-terrorangrepet i Elad siktet i retten for angrepet – imens har PA det travelt med å hylle terroristene som helter og rollemodeller:

As’ad Al-Rifai er en av terroristene bak økse-terrorangrepet og hans familie er stolte av ham.

Hans lillesøster sa: Jeg er As’ads søster, Hanin Yusuf Al-Rifai. Jeg er stolt av deg As’ad og det du gjorde. Du [sa med dine handlinger:] at du gjorde det for ditt lands skyld [Fatah’s Commission of Information and Culture, Facebook 10. maj 2022].

Se klippet her:Artikkelen er skrevet av Rika Sissi Greenberg for miff.dk og bearbeidet for miff.no av Kjetil Ravn Hansen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart