Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sikkerhetsstyrkene som Norge finansierer skryter av at de deltar i terror

Medlemmer av PAs sikkerhetsstyrker ved en veisperring i Hebron 23. oktober 2021. (Foto: Flash90)
Palestinske selvstyremyndigheter skryter av at deres sikkerhetsstyrker deltar i terrorisme mot Israel.

Sikkerhetsstyrkene til de palestinske selvstyremyndighetene (PA) ble opprettet i forbindelse med Oslo-avtalene for å forhindre terrorisme. Men en rapport fra den israelske organisasjonen Palestinian Media Watch (PMW) viser at sikkerhetsstyrkene også deltar aktivt i terrorangrep mot Israel.

– PA innrømmer ikke bare sin rolle i terrorisme, men skryter av den og offentliggjør regelmessig bevis på det, sier Itamar Marcus, leder av PMW.

Organisasjonen hans har dokumentert at medlemmer av PAs sikkerhetsstyrker har vært involvert i minst 55 terrorangrep mot israelske soldater og sivile siden 2020, inkludert fire angrep bare i løpet av den siste måneden. De palestinske myndighetene har selv omtalt angriperne som «deres soldater».

PA skryter av at medlemmer av sikkerhetsstyrkene bedriver terrorisme. På PAs offisielle TV-kanal skrøt en lokal leder av at medlemmer av Fatah og PAs sikkerhetsstyrker hadde deltatt i over 1500 «militæroperasjoner» – en eufemisme for terrorangrep – mot «den israelske okkupasjonen».

Norge gir flere hundre millioner kroner årlig i generell budsjettstøtte til PA. Deres sikkerhetsstyrker er dermed finansiert av dine skattepenger.

Ifølge Fatah er mer enn 355 terrorister i israelske fengsler medlemmer av de palestinske sikkerhetsstyrkene. Til tross for sikkerhetsstyrkenes involvering i terrorisme, så har blant annet USA og Storbritannia tatt til orde for at PA skal overta kontrollen over Gazastripen etter at krigen mot Hamas er over.

Det mener Palestinian Media Watch er en meget dårlig idé. De har blant annet sendt rapporten sin om PAs terror til USAs utenriksminister Antony Blinken.

«Med Fatah og PAs sikkerhetsstyrker så involvert i terror på Vestbredden, er det britiske og amerikanske forslaget om å la dem styre Gazastripen etter at Israel har ødelagt Hamas sin terror-infrastruktur utenkelig for israelerne», skriver PMW og fortsetter:

«Militærstyrken som skal styre Gaza etter krigen kan ikke være fundamentalt involvert i terror, ellers vil hele den kostbare operasjonen med å fjerne Hamas sin terrorinfrastruktur være forgjeves.»

Rapporten kan du lese i sin helhet ved å klikke på denne lenken.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart