Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Shas rasende etter Trajtenberg-ja

Søndag besluttet den israelske regjeringen å vedta de fleste anbefalingene i Trajtenberg-rapporten, i et håp om å fordele godene i det israelske samfunnet bedre.

Shas-partiet er så misfornøyd at de nå varsler en gjennomgang av koalisjonsavtalen. Det kan i verste fall føre til at Netanyahu-regjeringen blir oppløst. Et sentralt medlem av Shas skal ifølge Yedioth Aharonoth ha sendt et kort skriv til statsminister Benjamin Netanyahu rett etter møtet, der vedkommende antydet hva deres beslutning ville bli.

Shas reagerer sterkt fordi de mener Trajtenberg ikke gir en god nok løsning på det partiet ser på som det viktigste problemet for israelsk middelklasse og fattige, nemlig boligprisene. Det er et punkt som ikke minst er viktig for partiets egen velgergruppe.

– Trajtenberg-rapporten kan kun styrke koalisjonen dersom alle partiets behov blir møtt, sier kilden til tabloidavisen. 21 regjeringsmedlemmer stemte for å innføre rapportens anbefalinger under søndagens ukentlige møte, mens kun åtte stemte imot.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart