Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hastemøte i Knesset om økonomien

Kadimas leder for partiets Knesset-gruppe, Dalia Itzik. (Foto: Flickr-kontoen til Tzipi Livni)
Kadimas leder for partiets Knesset-gruppe, Dalia Itzik. (Foto: Flickr-kontoen til Tzipi Livni)
Knessets største parti, Kadima, har innkalt representantene i nasjonalforsamlingen til debatt om Israels "sviktende økonomi".

Arbeiderparti-representanter har tidligere anklaget statsminister Benjamin Netanyahu for å overdrive den negative utviklingen i israelsk økonomi. Kadimas gruppeleder på Knesset, Dalia Itzik, mener Netanyahu underkjenner den alvorlige økonomiske situasjonen Israel kan bevege seg inn i. Debatten rundt økonomien finner sted onsdag neste uke og vil sannsynligvis avsløre sterke politiske motsetninger i tolkningen av situasjonen.

– Netanyahus falske forståelse er nå i ferd med å krasje. De som betaler prisen er under- og middelklassen og de fattigste sektorene. Knesset må samles umiddelbart for å gi regjeringen et rødt kort, sa Itzik torsdag med henvisning til fotballens verden.

Politikeren mener den sittende regjeringen forsøker å bruke Iran-spørsmålet som en avledningsmanøver i mediene, for å unngå å snakke om Israels økonomiske utfordringer.

Reklamerer for seg selv
Regjeringen vil snart sende en reklamekampanje på fjernsyn til 7,5 millioner kroner, der de framhever alle de økonomiske reformene regjeringen har gjennomført de siste årene, for å senke levekostnadene. Reklamene vil inneholde typiske middelklassefamilier som forteller hvordan skattelette, gratis barnehage og gratis tannlegebehandling for barn under 12 år har hjulpet deres lommebøker.

– Noen av familiene som ble invitert til å være med i reklamekampanjen var ikke en gang klar over at de hadde rett på disse fordelene. Det er informasjon å hente her som kan ha økonomisk verdi for mennesker, mener Netanyahus talsmann Liran Dan.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart