Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

august 24, 2012

Anders Behring Breivik.

Israeleres reaksjoner på Breivik-dommen

– Breivik drepte 77 mennesker og brukte Norges «liberalisme» til å gjøre narr av rettssystemet, skriver en israeler etter at Anders Behring Breivik ble dømt til 21 års forvaring fredag morgen.

Standmateriell fra MIFF. (Illustrasjonsfoto: Conrad Myrland, MIFF)

Ti fylker har over 300 MIFF-medlemmer

MIFFs nettovekst har i løpet av de siste tre månedene vært på 107 medlemmer, mer enn ett nytt medlem om dagen. Hele ti fylker har nå over 300 medlemmer. Rogaland nærmer seg 900. Det trekkes premie blant nye som melder seg inn innen 31. august.

Fra en demonstrasjon i Tel Aviv. Demonstrasjonen var ikke relatert til et eventuelt forhåndsangrep mot Iran. (Illustrasjonsfoto: Qafziel, flickr.com)

Demonstrasjoner mot Iran-krig

– Vi ønsker utdanning, ikke krig med Iran, var parolen til tre demonstrasjoner som fant sted i henholdsvis Tel Aviv og Jerusalem torsdag.

Paul Ryan taler under et valgkamparrangement 21. august 2012. (Foto: Roger Barone/Talk Radio News Staff)

Paul Ryan vil gi Israel frie hender mot Iran

– Israel har enhver rett til å ta vare på sine nasjonale sikkerhetsinteresser, og Irans atomvåpenkapasitet er en eksistensiell trussel, sier Paul Ryan, republikanernes visepresidentkandidat.

Israels forsvarsminister Ehud Barak (Foto: UN Photo)

Israel og Egypt enige om Sinai

Israels forsvarsminister Ehud Barak (bildet) satt torsdag i et telefonmøte med den egyptiske forsvarsministeren Abdel Fattah al-Sisi.

0

Your Cart