Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fatah sponset fotballturnering til ære for terrorister

Da de tre terroristene ble drept, ble disse våpen funnet i deres skjulested. Tre år senere ærer Fatah dem med fotballturnering. (Foto: Steven Depolo, flickr og IDF)
Da de tre terroristene ble drept, ble disse våpen funnet i deres skjulested. Tre år senere ærer Fatah dem med fotballturnering. (Foto: Steven Depolo, flickr og IDF)
Fotballturneringen i Nablus-området ble oppkalt etter terrorister som i 2009 drepte den 45 år gamle israelske rabbineren Meir Chai. Terroristene var tilknyttet Fatahs Al-Aqsa Martyrbrigader.

Fatah er partiet som fullstendig dominerer de palestinske selvstyremyndighetene og partiet til PA-president Mahmoud Abbas.

Rabbi Meir Chai (45) ble skutt og drept av terroristene. Han etterlot seg kone og syv barn. Terroristene Raed Sarkaji, Ghassan Abu Sharekh og Anan Subuh ble senere drept i konfrontasjon med israelske soldater.

Fotballturneringen for 16-åringer, som ble arrangert til ære for drapsmennene, ble omtalt i den offisielle dagsavisen til de palestinske selvstyremyndighetene.

– Fatahs avdeling i Nablus sponset turneringen. (…) En minneseremoni ble avholdt… som begynte med en periode med stillhet og opplesning av Surat Al-Fatihah [fra Koranen], til minne om de heltemodige martyrene, gjengir Palestinian Media Watch fra Al-Hayat Al-Jadida fra 19. august.

Sarkaji – som PAs offisielle avis omtaler som heltemodig martyr – hadde også tidligere vært involvert i terror. Da han deltok i drapet på Chai i desember 2009, hadde han nylig sluppet ut etter syv år i israelsk fangenskap. Han var dømt for drap på en israelsk lastebilsjåfør, men erkjente aldri forholdet.

 

Et mønster av hyllest til terror

Palestinian Media Watch har dokumentert de palestinske selvstyremyndigheters pågående glorifisering av terrorister som helter og rollemodeller. Tidligere i sommer sponset Fatah en sommerleir for ungdom oppkalt etter Dalal Mughrabi, en terrorist som ledet kapringen av en buss i Israel i 1978. 37 sivile ble drept i angrepet, hvorav 13 var barn.

Palestinian Media Watch har her listet opp en rekke eksempler på hvordan de palestinske selvstyremyndighetene oppkaller sportsbegivenheter etter terrorister.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart