Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Demonstrasjoner mot Iran-krig

Fra en demonstrasjon i Tel Aviv. Demonstrasjonen var ikke relatert til et eventuelt forhåndsangrep mot Iran. (Illustrasjonsfoto: Qafziel, flickr.com)
Fra en demonstrasjon i Tel Aviv. Demonstrasjonen var ikke relatert til et eventuelt forhåndsangrep mot Iran. (Illustrasjonsfoto: Qafziel, flickr.com)
- Vi ønsker utdanning, ikke krig med Iran, var parolen til tre demonstrasjoner som fant sted i henholdsvis Tel Aviv og Jerusalem torsdag.

Titalls mennesker protesterte torsdag utenfor forsvarsdepartementets kontorer i Tel Aviv. Demonstrantene ropte «Nei til krig», «Nei til Iran-angrep» og «Dialog, ikke bomber». Deltakerne var stort sett venstreorienterte israelere, melder Yedioth Aharonoth.

– Vi protesterer mot [forsvarsminister Ehud] Baraks og [statsminister Benjamin] Netanyahus angivelige plan om å gå til krig som vil sette hele regionen i fare, sier medlem i Hadash-partiet, Niv Michael.

Også utenfor Baraks hjem i Tel Aviv var et titalls demonstranter samlet.

– Vi er målbevisste og mener det vi gjør har en effekt. Aksjonene vil fortsette fram til et angrep mot Iran ikke lenger er et alternativ, forteller en av demonstrantene der.

I Jerusalem, utenfor statsministerboligen, hadde 40 mennesker møtt opp. De ropte slagord som «vi ønsker utdanning og velferd, ikke raketter og krig».


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart