Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israels første åpent homofile ordfører

Eitan Ginzburg er valgt til ordfører i Ra'anan. Han blir den første åpent homofile ordføreren i Israel. (Foto: Privat/Facebook)
Eitan Ginzburg er valgt til ordfører i Ra'anan. Han blir den første åpent homofile ordføreren i Israel. (Foto: Privat/Facebook)
Eitan Ginzburg vil gjøre Ra’anana til den mest innovative byen i Israel.

Den sentrale israelske byen Ra’anana, med over 70.000 innbyggere, skal ledes av Israels første åpent homofile ordfører. Det ble klart etter en avstemming torsdag kveld. Eitan Ginzburg erstatter Ze’ev Bielski, som ble utnevnt av finansminister Moshe Kahlon til å lede det nasjonale boligprogrammet i Finansdepartementet, skriver Times of Israel.

Ginzburg skriver på sin egen nettside at han «ønsker å lede Ra’anana til nye høyder og gjøre byen til den mest innovative i hele Israel». Han vil i første omgang være ordfører fram til valget i oktober, men det er ventet at han vil stille som ordførerkandidat for en full periode ved det kommende valget.

Yesh Atid-politiker Yael German, som tidligere var ordfører i nabobyen Herzliya, gratulerer Ginzburg med utnevnelsen.

– For en stor glede at Eitan Ginzburg er valgt til ordfører i Ra’anana. Av hele mitt hjerte håper jeg han blir i stillingen i mange år, har suksess og fjerner nok en stein fra homofobi-veggen, skriver hun på Twitter.

Tidligere er Tel Aviv kåret til verdens beste by for homoseksuelle. Slik er ikke situasjonen for homofile i de fleste andre land i Midtøsten. Flere av landene i regionen har fengselsstraff, og i verste fall dødsstraff, for homofili. Likevel er det boikott av Israel som står på parolene under 1. mai-togene i Norge.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart