Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israelere med barn har mer sex enn foreldre i andre vestlige land

Israelske par har mer sex enn par i de fleste andre vestlige land, viser en spørreundersøkelse. (Foto: Greg Jordan/Flickr)
Israelske par har mer sex enn par i de fleste andre vestlige land, viser en spørreundersøkelse. (Foto: Greg Jordan/Flickr)
Undersøkelse viser at israelere har mer sex enn andre i den vestlige verden.

Israelske par har mye sex, ifølge en undersøkelse utført av Adler-instituttet i Kfar Saba. Mer enn 500 gifte par med minst ett barn har deltatt i studien, som gjennomføres en gang i året, skriver avisen Jerusalem Post.

Undersøkelsen viser at nesten halvparten (47%) av parene har sex minst én gang i uken, mer enn par i de fleste andre land i den vestlige verden.

En studie av over 20.000 amerikanske par av doktor David Schnarch viste at bare 26% har sex én gang i uken eller mer. De fleste amerikanske parene svarte at de hadde sex bare en eller to ganger i måneden.

Ifølge Adler-studien har 8,8% av israelske par sex tre til fem ganger i uken, mens 4% har sex hver dag. Rundt 18% har sex mindre enn en gang i uka.

Mye sex er kanskje grunnen til at israelske par får langt flere barn enn i andre land i den vestlige verden? I Israel er fødselsraten 3,11 fødsler per kvinne. Til sammenligningen er fødselsraten 1,80 per kvinne i USA, 1,50 i Tyskland og så lite som 1,35 i Italia. I Norge er fødselsraten per kvinne 1,72.

Undersøkelsen viser også at de fleste israelere trives i forholdet sitt. 80% av israelske par trives i forholdet og liker å tilbringe tid med partneren sin.

Direktør Osnat Harel ved Adler-instituttet, som har gjennomført studien av sexlivet til israelske par. (Foto: Adler-instituttet)
Direktør Osnat Harel ved Adler-instituttet, som har gjennomført studien av sexlivet til israelske par. (Foto: Adler-instituttet)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart