De som liker den israelske spenningsserien Fauda kan glede seg til mer spenning med med Doron og de andre. (Foto: Netflix)

Klart for sesong fire av suksesserien

Det er bare å glede seg til 20. januar neste år.

Den populære israelske spenningsserien Fauda er tilbake med en fjerde sesong på Netflix den 20. januar 2023, skriver i24 News.

Lior Raz, som også er medforfatter av serien, er tilbake som seriens hovedkarakter Doron. Til sesong fire er også den franske skuespillerinnen Laura Smet med. «Stolt av å være med i Fauda 4», skrev hun på Instagram tidligere i år.

Fauda, som betyr «kaos» på arabisk, ble lansert på Netflix i 2016 og har siden blitt en av Israels mest populære serier internasjonalt. Serien har også blitt den mest sette TV-serien i den arabiske verden.

Mye av Faudas popularitet skyldes seriens realisme. Begge forfatterne av serien har brukt sin erfaring fra den israelske hæren i manuset.

– Serien forblir en fiksjon selv om vi prøver å gi den elementer av virkeligheten, sier Avi Issacharoff, den andre medforfatteren av serien.

Mens seriens israelske antiterrorenheten de foregående sesongene har måtte bryne seg på den palestinske terrorgruppen Hamas, vil de denne gangen måtte konfrontere den libanesiske terrorgruppen Hizbollah.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart