Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Klart for sesong fire av suksesserien

De som liker den israelske spenningsserien Fauda kan glede seg til mer spenning med med Doron og de andre. (Foto: Netflix)
Det er bare å glede seg til 20. januar neste år.

Den populære israelske spenningsserien Fauda er tilbake med en fjerde sesong på Netflix den 20. januar 2023, skriver i24 News.

Lior Raz, som også er medforfatter av serien, er tilbake som seriens hovedkarakter Doron. Til sesong fire er også den franske skuespillerinnen Laura Smet med. «Stolt av å være med i Fauda 4», skrev hun på Instagram tidligere i år.

Fauda, som betyr «kaos» på arabisk, ble lansert på Netflix i 2016 og har siden blitt en av Israels mest populære serier internasjonalt. Serien har også blitt den mest sette TV-serien i den arabiske verden.

Mye av Faudas popularitet skyldes seriens realisme. Begge forfatterne av serien har brukt sin erfaring fra den israelske hæren i manuset.

– Serien forblir en fiksjon selv om vi prøver å gi den elementer av virkeligheten, sier Avi Issacharoff, den andre medforfatteren av serien.

Mens seriens israelske antiterrorenheten de foregående sesongene har måtte bryne seg på den palestinske terrorgruppen Hamas, vil de denne gangen måtte konfrontere den libanesiske terrorgruppen Hizbollah.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart