Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lover en femte sesong av suksesserien

I 2018 kommer den andre sesongen av den israelske spenningsserien Fauda på Netflix. (Foto: Netflix)
Den israelske spenningsserien Fauda har gjort stor suksess internasjonalt. Nå jobbes det med en ny sesong. (Foto: Netflix)
Men hva handlingen blir er foreløpig ukjent.

Ilan Sigal, sjef for det israelske produksjonsselskapet Yes, sier at det vil komme en femte sesong av den israelske spenningsserien Fauda.

– Vi er stolt over å kunngjøre at serien som hele verden ser frem til vil returnere med en femte sesong. Denne sesongen vil skape ny rekord i interessen som har vært rundt serien frem til nå, sier Sigal.

Uten å avsløre for mye for de som ikke har sett serien enda, så ble sesong fire avsluttet på svært dramatisk vis. Avslutningen gjorde at mange stilte spørsmål ved om dette var slutten på den populære serien.

Men nå kan altså produsentene av serien berolige alle Fauda-fans: Det blir nok en sesong. Arbeidet er allerede i gang, skriver Jerusalem Post.

Fauda er skrevet av tidligere Times of Israel-journalist Avi Issacharoff og skuespiller Lior Raz. Sistnevnte spiller også hovedkarakteren Doron.

Fauda, som betyr «kaos» på arabisk, ble lansert på Netflix i 2016 og har siden blitt en av Israels mest populære serier internasjonalt. Serien har også blitt en av de mest sette TV-serier i den arabiske verden.

Serien handler om en israelsk antiterror-enhet. I de to første sesongene var mesteparten av handlingen lagt til Vestbredden, mens handlingen var lagt til Gazastripen i sesong tre og til Libanon i sesong fire.

Når den nye sesongen vil bli tilgjengelig, hva som blir handlingen og hvilke skuespillere som er med er foreløpig hemmelig.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart