To palestinere drept

I den verste interne strid på flere år, kom det til skuddvekslinger mellom protestanter mot USAs angrep på Afghanistan og palestinsk politi mandag. To ble drept og rundt 50 skadet i opptøyene. Mandag kveld angrep demonstrantene to palestinske politistasjoner med steiner og brannbomber, og politiet svarte med tåregass og skudd i luften.
Kamphandlingene setter fokus på den økende motstanden mellom Yassir Arafat og militante palestinske grupper som Hamas.
Arafats myndigheter har prøvd å distansere seg selv fra Osama bin Laden, og har selv startet sprede arrestasjoner av terrorister de siste dagene. Noen Hamas-tilhengere bar bilder av bin Laden på mandagens protestdemonstrasjon.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart