Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rekordkraftig aksjon

IDF-operasjonene natt til fredag var de største og mest omfattende så langt i krigen mot terrorisme, sier øverstkommanderende for Judea og Samaria, brigader Gershon Yitzhak. En israelsk generalmajor sier de palestinske myndigheter ikke har gjort noe for å forhindre terrorisme denne uken. I fire palestinsk-kontrollerte områder ble mer enn 50 palestinere arrestert, og minst fem palestinere drept. De israelske styrkene led ingen tap. Fredag kveld gikk mer enn 15 israelske stridsvogner inn i Beit Hanoun, nord på Gaza-stripen. Fem palestinere ble arrestert. Hamas har hatt en base i denne palestinske landsbyen, og en rekke bombekasterangrep mot israelske bosetninger er blitt gjennomført her i fra. IDF skjøt og drepte også en palestinsk mann som prøvde å infiltrere en jødisk bosetning på Gaza-stripen lørdag morgen. Israelske F-16 bombet en bygning i Gaza by som tilhører Force 17 fredag. Det ble ikke rapportert om drepte i angrepet. Bombingen kom som svar på to granatangrep på israelske bosetninger.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart