Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Rekordkraftig aksjon

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

IDF-operasjonene natt til fredag var de største og mest omfattende så langt i krigen mot terrorisme, sier øverstkommanderende for Judea og Samaria, brigader Gershon Yitzhak. En israelsk generalmajor sier de palestinske myndigheter ikke har gjort noe for å forhindre terrorisme denne uken. I fire palestinsk-kontrollerte områder ble mer enn 50 palestinere arrestert, og minst fem palestinere drept. De israelske styrkene led ingen tap. Fredag kveld gikk mer enn 15 israelske stridsvogner inn i Beit Hanoun, nord på Gaza-stripen. Fem palestinere ble arrestert. Hamas har hatt en base i denne palestinske landsbyen, og en rekke bombekasterangrep mot israelske bosetninger er blitt gjennomført her i fra. IDF skjøt og drepte også en palestinsk mann som prøvde å infiltrere en jødisk bosetning på Gaza-stripen lørdag morgen. Israelske F-16 bombet en bygning i Gaza by som tilhører Force 17 fredag. Det ble ikke rapportert om drepte i angrepet. Bombingen kom som svar på to granatangrep på israelske bosetninger.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart