IDF drepte 4 terrorister

I et raid mot en palestinsk bombefabrikk i Nablus, drepte IDF tirsdag morgen fire palestinere og arresterte ni. Tre av de drepte var involvert i planlegging av selvmordsbomber i Jerusalem, Tel Aviv, Haifa og Netanya. Alle de fire ble frigitt fra fengsel av palestinske myndigheter i desember 2000. Sjef for den israelske sentralkommandoen, generalmajor Yitzhak Eitan, sier bombefabrikken i Nablus var «den så langt største vi har oppdaget». Inne i bygningen fant IDF både bomber, eksplosiver i belter, kjemikalier og ammunisjon.

Andre nyheter 23. januar
– Tirsdag morgen trakk israelske styrker seg tilbake fra den palestinsk-kontrollerte byen Tulkarm på Vestbredden. De hadde da stått i byen i 30 timer.
– Hamas-medlemmer brøt tirsdag inn i et fengsel i Nablus, og krevde Hamas-fanger frigitt. Palestinsk politi drepte én av demonstrantene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart