Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Fem drept i fire terrorangrep

Tre Kassam-raketter slo ned i den israelske byen Sderot tirsdag ettermiddag, og skadet tre israelere. Tre døde og 31 ble skadet da en palestinsk terrorist åpnet ild mot to restauranter i Tel-Aviv tirsdag morgen. En israelsk kvinne ble drept og hennes mann ble hardt skadet i et skytenangrep på veien til Betlehem. En selvmordsbomber drepte en israeler ved sentralbuss-stasjonen i Afula. Åtte ble skadet i terrorangrep i Jerusalem. En bombe eksploderte utenfor en skole i Øst-Jerusalem.

Den israelske regjeringen har gitt forsvarsstyrkene frie hender til å gjenopprette sikkerheten, melder Israel radio. Palestinerne vil bli fratatt bevegelsesfrihet på Vestbredden. IDF vil intensivere sine operasjoner, også i Ramallah hvor Yassir Arafat sitter i husarrest.

– Forhandlinger med de palestinske myndigheter kan ikke begynne før palestinerne er slått hardt nok ned på til at de forstår at de ikke kan oppnå noe med terrorisme, sa statsminister Ariel Sharon mandag. Samme kveld angrep israelske fly og helikoptre palestinske hovedkvarter i Gaza city, Betlehem og Ramallah. Det er også rapportert om 20 drepte palestinere i militære israelske bakkeoperasjoner mandag.

– Israel er i krig mot en «ond, blodtørstig fiende», sa Sharon i en tale til Knesset.

Andre nyheter 5. mars

– Det tiende offer for helgens selvmordsbombe i Jerusalem døde mandag. Avi Hazan var onkel til den jødiske gutten i Tel Aviv som for en tid siden fikk sin «bar mitzva» ødelagt da en palestinsk terrorist angrep gjestene i selskapet.

– Egypts president Hosni Mubarak presenterte mandag et eget, privat fredsinitiativ.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart