Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israelsk offiser drept i kamp mot terrorister

Under et arrestoppdrag i flyktningeleiren Ein Beit-Ilma i Nablus, ble en israelsk offiser drept i kamper med militante palestinere tidlig tirsdag morgen. Tre andre israelske soldater ble såret, og fire palestinere drept i kampene.
IDFs elitestyrke hadde omringet to lokale ledere i terrororganisasjonen PFLP, da skuddvekslingene brøt ut for alvor. Etter at nestlederen var drept, klarte PFLP-kommandaten å rømme til en bygning i nærheten, hvor det befant seg 30 sivile palestinere. Derfra skjøt han mot de israelske styrkene, og såret en tredje soldat. Et israelsk helikopter skjøt da mot bygningen, og terrorlederen ble drept sammen med to sivile palestinere som skal ha hatt amerikansk statsborgerskap.
De to drepte terroristene står bak en rekke selvmordsangrep hvor sivile israelere er drept. Målrettede israelske aksjoner mot terrorledere har bidratt til å redusere gjennomførte terrorangrep betydelig.(06.07.04)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart