Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Våpenhvilen har gått i vasken

Flere palestinske terrorgrupper sier de støtter Hamas-leder Khaled Mashaals planer om å forberede en ny kamp mot Israel. Lørdag uttalte Ramadan Shallah, leder for Islamsk Jihad, at de ikke vil fornye sin våpenhvile med Israel når den går ut ved nyttår. – Vi kan ikke se at resultatene vi har oppnådd fra våpenhvilen, har oppmuntret oss til å fornye avtalen en eneste dag, etter året er omme, sa Shallah i et intervju med Hizbollahs TV-kanal al-Manar. I følge avtalen de palestinske fraksjonene kom frem til under forhandlingene i Kairo, vil våpenhvilen vare til nyttår. Det har lenge vært diskusjoner fraksjonene imellom, om en eventuell utvidelse av avtalen, men saken er enda ikke avklart, forklarer Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart