Var tidligere ansatt som sjåfør for yeshivaen

Araberen som tok livet av åtte unge studenter i terrorangrepet mot yeshivaen Merkaz Harav torsdag kveld, var tidligere ansatt som sjåfør for den jødiske bibelskolen. Han var en av de mange palestinerne i Jerusalem som har israelsk ID-kort, noe som sikrer ham full bevegelsesfrihet i Israel. Politiet har vært sparsomme med informasjon og har ikke gått ut med navn. Men i følge flere lokale arabere var det 20 år gamle Alaa Abu Dhein som avfyrte skuddene. Utenfor familiens hjem ble det fredag hengt opp flaggene til Hamas, Hizbollah og Al-Aksa Martyrbrigader. Fredag morgen fortalte Jerusalems politisjef Aharon Franco at politiet hadde klart å spore opp bilen som Dhein skal ha brukt. I følge Franco var dette en bil terroristen skal ha benyttet daglig, og trolig den samme bilen han brukte til å komme seg inn til sentrum av byen, for å gjennomføre angrepet. Inni bilen skal letemannskapet ha funnet ammunisjon og "en rekke andre gjenstander".

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart