Søk

– Jeg er stolt av hva jeg gjorde for Palestina

To palestinske tenåringer har blitt siktet for drapet på fem familiemedlemmer, derav tre barn, i bosetningen Itamar i mars 2011.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Natt til 11. mars 2011 snek to terrorister seg inn i den israelske bosetningene Itamar på Vestbredden. Gjennom et åpent vindu kom de seg inn i huset til familien Fogel, som på dette tidspunktet lå og sov.

De tok brutalt livet av fem av de åtte familiemedlemmene ved bruk av kniv og M-16 gevær: Mor, far, et spedbarn på tre måneder og to andre barn.

Igjen sitter tre uskyldige og nå foreldreløse unger, som slapp unna i siste liten da de sprang over til naboen for å få hjelp.

Vurderte dødsstraff
Hendelsen har rystet Israel kraftig. Israelske kommentatorer har beskrevet angrepet som særdeles kaldblodig, selv til palestinske terrorister å være. Blodige bilder av de døde barna ble også publisert av IDF, etter familiens samtykke, for å vise verden hvor grusomt groteskt de skyldige har gått til verks.

Reaksjonene har vært så sterke at de militære påtalemyndighetene vurderte å legge ned påstand om dødsstraff, men har nå slått dette fra seg. Den eneste gangen tidligere at en dødsstraff har blitt utført i Israels militære domstol, var da nazisten Adolf Eichmann ble dømt til døden i 1962.

Angrer ikke
Nå er 17 år gamle Hakim Awad og 18 år gamle Amjad Awad fra den palestinske landsbyen Awarta på Vestbredden siktet i saken. De ble arrestert under en massiv militæroperasjon i april, mistenkt for å ha gjennomført terrorangrepet.

Arrestasjonen ledet fram til en siktelse på fem punkter, godkjent i den militære domstolen søndag. Begge har under avhør innrømmet å ha knivstukket og skutt de fem ofrene. Ingen av dem synes å ha noen moralske kvaler av den grunn.

– Jeg angrer ikke på hva jeg gjorde, og jeg vil gjøre det igjen. Jeg er stolt av hva jeg gjorde og jeg vil akseptere enhver straff jeg får, selv dødsstraff, fordi jeg gjorde alt dette for Palestina, forklarte terroristen Awad til frammøtte reportere i den militære domstolsalen søndag.

Når rettssaken vil starte opp er foreløpig uvisst, men med tanke på alvoret i saken er det grunn til å tro at det vil skje så raskt som mulig.


 

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart