Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terroristangrep avslørt av IDF

Våkne soldater stanset terrorister. (Illustrasjonsfoto: GPO)
Våkne soldater stanset terrorister. (Illustrasjonsfoto: GPO)
Våkne soldater stanset et mulig terrorangrep mot militærdomstolen i Samaria.

Fire palestinere ble arrestert av IDF i dag ved Salem grenseovergang, som ligger like ved Jenin, nord på Vestbredden. De fire palestinerne hadde 11 bomber, en hjemmelaget pistol og en kommandokniv på seg da de ble arrestert. IDF mistenker at de hadde planlagt et terroristangrep mot militærdomstolen i Samaria. De fire palestinerne har blitt overført til Shin Bet, israelsk sikkerhetstjeneste, for videre etterforskning.

Soldatene ved Salem grenseovergang stengte grenseovergangen da de oppdaget metalltråder som stakk ut under jakken til en av palestinerne som stod blant de fire siste i køen. Han ble beordret til å kle av seg, og det ble da oppdaget 3 bomber under klærne hans. I tillegg ble ytterligere åtte bomber, en hjemmelaget pistol, flere kuler og en kommandokniv funnet i bagen hans.

– Jeg kan ikke huske å ha funnet så mange skjulte bomber på én person,» sier Erez, Haruv bataljonens kommandant til Haaretz. Tre andre personer som stod sammen med mannen som hadde våpnene på seg ble også anholdt.

Køen de arresterte stod i, går kun inn til militærdomstolen i Samaria, og IDF mistenker derfor at de fire planla et terroristangrep mot denne domstolen. Shin Bet, Israels sikkerhetstjeneste, fortsetter etterforskningen av de fire palestinerne.

Den siste måneden har det vært en økning i antall terroristangrep på Vestbredden. Shin Bet rapporterte i desember 2011 om 81 terrorsituasjoner mot 41 i november måned.

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart