Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

60 raketter fra Gaza

Kassam-raketter avfyrt fra Gaza mot byen Sderot. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Kassam-raketter avfyrt fra Gaza mot byen Sderot. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Israel er angrepet med minst 60 raketter fra Gaza siden fredag ettermiddag. Åtte israelere ble skadet i rakettangrepene fredag. Iron Dome har stanset flere raketter mot Beersheba.

Militante palestinske grupper har foreløpig svart med flere titalls raketter etter Israels målrettede likvidasjon av terrorlederen Zuhir al-Qaisi fredag. Angrepene fortsetter i morgentimene lørdag.

Israels rakettforsvarssystem Iron Dome har stanset flere raketter som var på vei mot storbyen Beersheba, rapporterer israelske nettaviser. Totalt skal minst ti raketter være stanset på denne måten. Forsvarssystemet prioriterer raketter som ser ut til å kunne ramme boligområder og vital infrastruktur.

Fredag kveld ble det registrert omlag 40 rakett- og granatangrep mot Sør-Israel. Åtte personer ble skadet i angrepene, som rammet Beersheba, Ashdod, Kiryat Malachi, Netivot og Ashkelon. En rakett som slo ned i Be’er Tuvia området gjorde skade på et hus, men ingen personer kom til skade.

I Eshkol-området ble en person alvorlig skadet av en granat.

IDF har rammet minst seks mål på Gaza-stripen natt til lørdag – tre steder for våpenproduksjon, to rakettavfyringssteder og et senter for terroraktivitet sør på kyststripen. Vi har også rammet seks terrorceller i det de var i ferd med å avfyre prosjektiler inn i Israel, opplyser IDF.

Palestinske kilder melder at totalt tolv palestinere er drept i angrepene. De fleste tilhører terrorgruppen Islamsk Jihad.

Ifølge Islamsk Jihad har gruppen avfyrt 23 Grad-raketter og 22 Kassam-raketter. Også PRC melder at de har angrepet Israel med raketter fredag.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart