Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tyrkia raser mot israelsk reiseadvarsel

President Abdullah Gül og resten av den tyrkiske regjeringen er rasende over at Israel advarer landets innbyggere å reise til Tyrkia. (Foto: Salmaan Talseer)
President Abdullah Gül og resten av den tyrkiske regjeringen er rasende over at Israel advarer landets innbyggere å reise til Tyrkia. (Foto: Salmaan Talseer)
Ankara mener advarselen fra Israel er en "straff" mot statsminister Recep Tayyip Erdogan, som på tirsdag anklaget Israel for "massemord".

Onsdag sendte det israelske antiterrorbyrået ut en advarsel mot å reise til Tyrkia, på grunn av etterretningsinformasjon som indikerer at Iran planlegger å angripe eller kidnappe jøder og israelere i landet.

Det reagerer tyrkiske myndigheter på, siden advarselen ble offentliggjort kun timer etter at statsminister Recep Tayyip Erdogan beskyldte Israel for «massemord» under en tale i nasjonalforsamlingen. Ankara mener Israel ønsket «hevn» etter påstandene, noe israelske kilder av Yedioth Aharonoth benekter.

Tyrkerne skal ha gjort en stor innsats for å sikre at lokale jøder og israelere i landet ikke blir angrepet eller kidnappet, forsikrer de, mens Israel hevder at tyrkerne ikke ser alvorlig nok på saken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart