Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

mars 15, 2012

Studiegruppe i MIFF Trondheim

Vil du delta i studiegruppe i MIFF Trondheim? MIFFs lokalforening i Trondheim starter en studiegruppe om Israel og Midtøsten. I samlingene kommer vi som oftest

- Det finnes ikke plass for verken trakassering eller diskriminering av kvinner, understreker statsminister Benjamin Netanyahu. (Illustrasjonsfoto: krembo1, flickr.com)

Godkjenner plan for å styrke kvinners rettigheter

I forbindelse med kvinnedagen 8. mars godkjente regjeringen en plan for å rekruttere flere kvinner til kommunepolitikk. En rekke tiltak for å forhindre ekskludering av kvinner i det offentlige rom er også godkjent.

Slik så en barnehage i Beersheba ut, etter å ha blitt rammet av en palestinsk Grad-rakett i 2009. (Illustrasjon: paffairs_sanfrancisco, flickr.com)

Nye raketter mot Netivot og Beersheba

Terrorgruppene på Gaza-stripen opprettholder ikke våpenhvileavtalen. I dag ble skoler igjen stengt i Sør-Israel. Iron Dome har stanset nye raketter mot Beersheba.

Nobels fredsprisvinnerne i 1994, under utdelingen i Oslo. Fra venstre: Avdøde PA-president Yasser Arafat, daværende israelsk utenriksminister Shimon Peres (nå president) og den avdøde israelske statsministeren Yitzhak Rabin. (Foto: Sa'ar Ya'acov, GPO)

– Arafat var den arabiske verdens Mandela

Suha Arafat fastholder bildet av sin avdøde mann som «en frihetskjemper», som «en Mandela i den arabiske verden». Hun sier til CNN at hun vurderer å engasjere seg i politikken.

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart