Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

En IDF-maskin i arbeid mot grensen til Gaza-stripen.
En IDF-maskin i arbeid mot grensen til Gaza-stripen.

IDF avverget angrep ved grensen til Gaza

IDF oppdaget og uskadeliggjorde en stor bombe som var utplassert ved grensegjerdet. Militære kilder sier eksplosivene skulle fungere som en veibombe mot militære patruljer langs grensen.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Yedioth Aharonoth meldte mandag om funnet av den 12 kilo tunge bomben. Militære kilder opplyser at terroristene hadde vært dristige da de plasserte bomben, og plassert den mye nærmere grensegjerdet enn det de vanligvis gjør. Vanligvis plasserer de bombene mellom 90 og 180 meter fra gjerdet.

Ingen terrorgruppe har tatt ansvar for bomben foreløpig.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart